19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung παρουσίασε την Galaxy Camera 2

    Η Galaxy Camera έχει κερδίσει αρκετούς χρήστες το διάστημα που κυκλοφορεί, αλλά τώρα θα πρέπει να δώσει τη θέση της στη διάδοχο, τη Galaxy Camera 2!

    galaxy-camera-2-4

    Το νέο μοντέλο της Samsung έχει ανανεωμένο σχεδιασμό, Android  4.3 Jelly Bean, NFC και ισχυρότερο hardware. Αυτό περιλαμβάνει τετραπύρηνο επεξεργαστή (ίσως Cortex A9) στο 1,6GHz, 2GB μνήμης RAM και 8GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, αν και μόνο 2,8GB από αυτά είναι διαθέσιμα στο χρήστη (υπάρχει και η microSD θύρα, φυσικά). Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2000 mAh και η Super Clear LCD οθόνη της πρώτης Galaxy Camera διατηρείται αυτούσια, με διαγώνιο 4,8 ιντσών και 720p ανάλυση. Δεν υπάρχει υποδοχή για κάρτα SIM άρα και δεν υπάρχει δυνατότητα 3G συνδεσιμότητας, ενώ άγνωστο παραμένει αν η συσκευή θα υποστηρίζει το Galaxy Gear smartwatch.

    Στα αμιγώς «φωτογραφικά» specs, τώρα, η Galaxy Camera θα έχει έναν BSI 1/2.3″ αισθητήρα ανάλυσης 16.3 MPixels, optical image stabilization και ο φακός της θα μπορεί να κάνει 21x οπτικό zoom. Επίσης θα διαθέτει xenon flash και ένα φως ειδικά για τις ανάγκες της εστίασης. Διατηρεί, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά της πρώτης Galaxy Camera.

    galaxy-camera-2-1

    Θα την δούμε στην ερχόμενη CES και εκεί ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα για την τιμή και τη διαθεσιμότητά της.Galaxy C

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles