18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Fold: Από σήμερα διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο η επαναστατική foldable συσκευή της Samsung

    Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Galaxy Fold σε Ελλάδα και Κύπρο. Η συσκευή που ορίζει μια καινούργια κατηγορία τεχνολογίας κινητών συσκευών είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics Hellas σε Cosmos Black απόχρωση.

    Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής Τμήματος Κινητών Συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με το Galaxy Fold, η Samsung, πιστή στη δέσμευσή της για πρωτοποριακές λύσεις και προϊόντα, γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία των κινητών συσκευών. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε μια τεχνολογικά προηγμένη συσκευή σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ανακαλύψουν το μέλλον με καινοτομίες επόμενης γενιάς που οδηγούν σε νέες εμπειρίες». 

    Smartphone. Tablet. Μια νέα κατηγορία.

    Διπλωμένο, το Galaxy Fold είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι, με εργονομικό και άνετο κράτημα. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος είναι τοποθετημένος κατά μήκος της δεξιάς πλευράς, για εύκολο και ασφαλές ξεκλείδωμα. Όταν ανοίγει, με διαισθητικό τρόπο όπως ένα βιβλίο, το Galaxy Fold δίνει τη δυνατότητα των Πολλαπλών Ενεργών Παραθύρων (Multi-Active Window), της αποκλειστικής λειτουργίας χρήσης πολλαπλών εφαρμογών [1] όπως: παρακολούθηση video, gaming, προβολή παρουσιάσεων, ταινιών και περιεχομένου AR, σε υψηλή ποιότητα, στη μεγαλύτερη οθόνη για smartphone που διαθέτει η Samsung.

    Το Galaxy Fold μετατρέπεται σε 7.3’’ κινηματογραφική οθόνη [2] άλλης διάστασης, για μία νέα εμπειρία θέασης. Η Infinity Flex οθόνη, κατασκευασμένη από πολλαπλά, συνδεδεμένα στρώματα πολυμερούς, παρέχει υψηλή χρωματική ακρίβεια και υποστήριξη HDR10+ με Dynamic Tone Mapping. Χάρη στο ενσωματωμένο Dolby Atmos ηχοσύστημα με στερεοφωνικό ήχο από την AKG, οι αγαπημένες ταινίες και τα δημοφιλή παιχνίδια ζωντανεύουν με πλούσια, τρισδιάστατη εμπειρία ήχου.

    Το Galaxy Fold προσφέρει ένα σύστημα έξι, συνολικά, καμερών επαγγελματικού επιπέδου, για να επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώνουν, μοιράζονται και επεξεργάζονται περιεχόμενο. Για παράδειγμα, ένα video μπορεί να βιντεοσκοπηθεί γρήγορα κι εύκολα όταν είναι διπλωμένο, και στη συνέχεια να προβληθεί στην εσωτερική οθόνη κατά την αναδίπλωση. Με τη λειτουργία Συνέχεια Εφαρμογών (App Continuity), το βίντεο μεταβαίνει απρόσκοπτα από την εξωτερική οθόνη στην κύρια [3]. Η λειτουργία Συνέχεια Εφαρμογών υποστηρίζεται και στη μετάβαση εφαρμογών από την εσωτερική στην εξωτερική οθόνη.

    Το Galaxy Fold προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής του χρήστη κι εξασφαλίζει σταθερή απόδοση της συσκευής καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με το εργαλείο Έξυπνης Βελτιστοποίησης Απόδοσης (Intelligent Performance Enhancer), το smartphone παρατηρεί τα μοτίβα χρήσης αναμένοντας τις ανάγκες του χρήστη. Κατά αυτό τον τρόπο, η μπαταρία των 4380mAh αξιοποιείται πλήρως. Παράλληλα, η λειτουργία Wireless Powershare μοιράζει την ισχύ της μπαταρίας του, με συσκευές και wearables συμβατά με ασύρματη φόρτιση.

    Στη φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία περιλαμβάνονται τα Galaxy Buds, ρυθμισμένα από την AKG, για μια απόλυτα ασύρματη ακουστική εμπειρία καθώς και η θήκη Slim Cover, η οποία είναι κατασκευασμένη από το ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό Kevlar, για ενισχυμένη προστασία.

    [1] Ορισμένες εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να μην υποστηρίζουν το Multi-Active Window.

    [2] Η οθόνη έχει μετρηθεί διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες και η ανώτερη κοπή. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της ανώτερης κοπής.

    [3] Ορισμένες εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να μην υποστηρίζουν το app continuity.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles