19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note 7, και μάλιστα μοντέλο… αντικατάστασης, πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο

    Μία πτήση της εταιρείας Southwest από το Λουισβίλ στη Βαλτιμόρη εκκενώθηκε χθες πριν απογειωθεί, εξαιτίας ενός Samsung Galaxy Note 7 που… πήρε φωτιά.

    screen-shot-2016-10-06-at-10-46-07

    Όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της πτήσης εγκατέλειψαν το αεροπλάνο μετά το περιστατικό, ωστόσο το περίεργο νέο είναι ότι το Galaxy Note 7 ήταν μία συσκευή αντικατάστασης, η οποία είχε κριθεί ως ασφαλής από την κορεατική εταιρεία. Ο Brian Green, ιδιοκτήτης της, επιβεβαίωσε ότι είχε πάρει το τηλέφωνο από ένα κατάστημα της AT&T στις 21 Σεπτεμβρίου και έχει φωτογραφικές αποδείξεις ότι πρόκειται για μία ασφαλή πρόταση ενσωματώνοντας μπαταρία με πράσινη ένδειξη.

    screen-shot-2016-10-06-at-10-46-10

    Ο ίδιος σημειώνει ότι απενεργοποίησε τη συσκευή όπως του ζητήθηκε από το πλήρωμα και την έβαλε στην τσέπη του όταν αυτή άρχισε να βγάζει καπνό.

    Την πέταξε κάτω και πήρε φωτιά στο δάπεδο του αεροπλάνου. Όπως σημείωσε, η συσκευή ήταν στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας της όταν συνέβη το περιστατικό και είχε χρησιμοποιήσει μόνο ασύρματο φορτιστή από τότε που την αγόρασε. Όταν μάλιστα τοποθέτησε το IMEI του στο ειδικό site της Samsung, αυτό που έλαβε είναι ένα μήνυμα ότι πρόκειται για ένα ασφαλές Note 7 που δεν επηρεάζεται από την ανάκληση.

    check

    Η Samsung σε επικοινωνία του γνωστού site The Verge που δημοσιεύει την υπόθεση σημείωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το περιστατικό αφορά ένα νέο Note 7, μέχρι να ανακτήσει τη συσκευή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles