20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note Fan Edition. Το Galaxy Note7 επέστρεψε!

    Η επιστροφή του Samsung Galaxy Note7 είναι γεγονός ως …Galaxy Note Fan Edition. Πρόκειται για την ίδια συσκευή με κάποιες αλλαγές, ώστε να αντιμετωπιστούν τα “εκρηκτικά” προβλήματα που είχαν προκύψει.

    Galaxy Note Fan Edition

    Φυσικά, η μεγάλη διαφοροποίηση δε θα μπορούσε να μην αφορά την μπαταρία της συσκευής, η οποία βρέθηκε από τις έρευνες της Samsung “υπαίτια” για τα προβλήματα. Το Samsung Galaxy Note Fan Edition έρχεται με σημαντικά μικρότερη μπαταρία 3.200mAh, έναντι 3.500mAh του Note7. Η νέα μπαταρία έχει περάσει από την ίδια αυστηρή δοκιμή ασφάλειας μπαταριών 8 σημείων, την οποία χρησιμοποίησε η Samsung στο Galaxy S8. Πέρα από αυτό, το Samsung Galaxy Note Fan Edition έρχεται επίσης με το ίδιο λογισμικό που υπάρχει στα S8 και S8 +, μαζί με την ψηφιακή βοηθό Bixby.

    Η υπόλοιπη συσκευή είναι πανομοιότυπη με το Note7, καθώς και η ίδια η Samsung έχει παραδεχθεί ξεκάθαρα ότι χρησιμοποίησε εξαρτήματα από αυτή τη συσκευή, κάτι που θεωρεί και μία κίνηση φιλική προς το περιβάλλον.

    Η Samsung σχεδιάζει να πουλήσει 400.000 κομμάτια της Fan Edition στην Νότια Κορέα, ενώ ενδεχόμενες πωλήσεις σε άλλες αγορές θα αποφασιστούν αργότερα.

    Το Samsung Galaxy Note Fan Edition διατίθεται έναντι 699,600 κορεατικών γουόν (535 ευρώ) και θα είναι διαθέσιμο στη χώρα από τις 7 Ιουλίου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles