17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy Ring: Πούντο πούντο το δαχτυλίδι; Από το 2024 θα το βρούμε…

    Τις τελευταίες ημέρες ενημερωθήκαμε από καλά πληροφορημένες πηγές για το τολμηρό σχέδιο της Samsung που την θέλει να αναπτύσσει ένα smart ring wearable. Σύμφωνα με τις ελάχιστες διαρροές που έχουν δει το φως της ημέρας, οι κάτοχοι του θα το φορούν όπως ένα κανονικό δαχτυλίδι, μόνο που η συσκευή θα διαθέτει μια σειρά από αισθητήρες, οι οποίοι θα συλλέγουν data που θα αφορούν στην υγεία του εκάστοτε χρήστη και στη συνέχεια θα αποθηκεύονται στο smartphone του. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό μέσω του δαχτυλιδιού να πραγματοποιούνται online πληρωμές και συναλλαγές.

    Σύμφωνα με το έγκριτο Elec, το εν λόγω wearable που το πιθανότερο είναι να ονομάζεται Galaxy Ring, όχι μόνο έχει περάσει από όλα τα στάδια της ανάπτυξης του, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η παραγωγή του να ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο! Όπως όλα δείχνουν, ο κορεατικός γίγαντας της τεχνολογίας έχει ήδη εξασφαλίσει τα hardware components που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του δαχτυλιδιού και το μόνο που απομένει είναι η «εκκίνηση» της μαζικής παραγωγής. Παρόλα αυτά, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγω ότι μπορεί το development του Galaxy Ring να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο θα αργήσει να το δούμε στη μαζική κυκλοφορία και αυτό γιατί αποτελεί μια συσκευή που θα πρέπει να αποσπάσει τις απαιτούμενες εγκρίσεις, λόγω της «ιατρική φύσης» του προϊόντος. Οπότε μάλλον να ευχηθούμε από τώρα… ευτυχισμένο το 2024!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles