23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S III με οθόνη 4.8 ιντσών και κεραμική πλάτη

    Μπορεί το Galaxy S III να μην ανακοινωθεί στη Βαρκελώνη, καθώς η Samsung ετοιμάζει γι’ αυτό ξεχωριστό event, αυτό όμως δεν εμποδίζει τη διαρροή νέων πληροφοριών σχετικά με την πολυαναμενόμενη “ναυαρχίδα” των Κορεατών.


    Όπως γράφει σήμερα το δημοφιλές και άκρως αξιόπιστο site BoyGeniusReport, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες του, η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4.8 ιντσών, πιθανότατα Super AMOLED Plus HD, ενώ η οπίσθια επιφάνεια του θα είναι κεραμική. Προηγούμενες πληροφορίες θέλουν τη συσκευή να είναι τετραπύρηνη, να διαθέτει υποστήριξη LTE και φυσικά Android 4.0.

    Τέλος, η πηγή που εμπιστεύτηκε τις πληροφορίες στο site αναφέρει ότι το κινητό θα κυκλοφορήσει σε 50 αγορές ταυτόχρονα, με το site να σημειώνει ότι ένας από τους λόγους που η Samsung επέλεξε να παρουσιάσει τη νέα της “ναυαρχίδα” σε ξεχωριστό event είναι το γεγονός ότι θέλει να περιορίσει το χρονικό διάστημα μεταξύ ανακοίνωσης και κυκλοφορίας της συσκευής. Περισσότερα για το Samsung Galaxy S III μάλλον θα αρχίσουμε να διαβάζουμε, αφού “καταλαγιάσει” η “σκόνη” των ανακοινώσεων που περιμένουμε από το MWC 2012.

    Πηγή: BGR

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles