24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαρρέουν οι πρώτες φήμες για το Samsung Galaxy S 4

    Το Samsung Galaxy S IV, έτσι όπως το φαντάζεται ο  Bob Freking

    Να λοιπόν που μετά από όλο τον θόρυβο για τη νέα συσκευή της Apple, ξεκινά η φημολογία για το επόμενο Samsung Galaxy S, το S4. Οι «διαρροές» έρχονται από δημοσίευμα της Korea Times και, όλα δείχνουν πως προέρχονται απευθείας από τη Samsung η οποία σπεύδει να δηλώσει τις προθέσεις της. Φυσικά, όπως κάθε φημολογία, την αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη.

    Το δημοσίευμα αυτό λοιπόν, επικαλείται πηγές που είναι σχετικές με το θέμα και επισημαίνει ότι το λανσάρισμα του Galaxy S4 θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2013 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη μεταξύ 25-28 Φεβρουαρίου, ενώ υποστηρίζει ότι οι πωλήσεις της συσκευής θα ξεκινήσουν άμεσα, δηλαδή τον Μάρτιο.

    Το παραπάνω το αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί το S III είχε ανακοινωθεί τον Μάιο, κατά την διάρκεια αποκλειστικού event και όχι στα πλαίσια μίας έκθεσης, εκτός αν η Samsung κάνει τη διαφορά φέτος και εκμεταλλευτεί την επισκεψιμότητα και την δημοσιότητα του MWC. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί το MWC πραγματοποιείται 9 μήνες μετά την ανακοίνωση του S III και αν η Κορεατική εταιρεία ανακοινώσει τη νέα της συσκευή τότε, θα «σπάσει» τον ετήσιο κύκλο των ανακοινώσεων των S συσκευών της. Το να προχωρήσει όμως σε κάτι τέτοιο, έχει μία λογική αν θέλει να κόψει τον ετήσιο κύκλο πωλήσεων της Apple και να κάνει την διαφορά στα οικονομικά αποτελέσματα.

    Όσον αφορά την ίδια τη συσκευή, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν στην εφημερίδα πως το   Samsung Galaxy S 4 θα κρατήσει το ορθογώνιο σχήμα και τις στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμα αν η Samsung θα υιοθετήσει τη λύση των εύκαμπτων οθονών, καθώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην παραγωγή τους. Το λειτουργικό φυσικά θα είναι Android, παραμετροποιημένο στο UI της Samsung και η φήμη θέλει να υιοθετείται ο Exynos επεξεργαστής των Κορεατών.

    Οι Άγγλοι λένε, πάρτε αυτές τις φήμες «με ένα κόκκο αλάτι», δηλαδή, σκεφτείτε αρκετά πριν τις υιοθετήσετε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι ενδιαφέρον το timing των διαρροών και αναμένεται να περάσουμε ένα «θερμό» χειμώνα στον πόλεμο των εντυπώσεων μεταξύ Apple και Samsung. Το φθινόπωρο, άλλωστε, ξεκίνησε με μία διαφημιστική καταχώρηση που έθεσε τις βάσεις για τους μήνες που έρχονται…

    Πηγή: The Korea Times via The Next Web

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles