22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) Hands-On Review: «Σχεδιασμένο από τους fans για τους… fans»!

    To Galaxy S20 δεν θα μπορούσε παρά να προστεθεί και αυτό με τη σειρά του στη λίστα των πιο πετυχημένων συσκευών της Samsung. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει και μια αρχαία παροιμία: «εχθρός του καλού, είναι μόνο το καλύτερο και πράγματι»… οι υπεύθυνοι της κορεατικής εταιρείας διαπίστωσαν ότι θα μπορούσε να υπάρξει χώρος για ακόμη περισσότερη βελτίωση.

    Για αυτό και έπραξαν κάτι συγχρόνως σοφό και… ριζοσπαστικό, καθώς ζήτησαν από τους χρηστές να τους περιγράψουν ποια κατά την άποψη τους ήταν τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία έλειπαν από το S20. Για αυτό προχώρησαν στη δημιουργία της ειδικής έκδοσης της συσκευής (Fan Edition), η οποία διακρίνεται για την μοναδική τόλμη της, τη νεανική και trendy φιλοσοφία και σαφώς την χαμηλότερη τιμή. Για να δούμε όμως πιο αναλυτικά στη δοκιμή που ακολουθεί, εάν το feedback που έλαβε η Samsung από τους fans έπιασε τόπο…

    H elegant φιλοσοφία και ο premium χαρακτήρας φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από το Samsung Galaxy S20 FE. Με τις εντυπωσιακές γραμμές να κυριαρχούν, είναι εμφανές ότι και στην ειδική αυτή έκδοση, η κορεατική εταιρεία δεν συμβιβάστηκε για να κρατήσει το κόστος σε χαμηλά επίπεδο. Η συσκευή κυκλοφορεί σε έξι ζωντανά χρώματα, για να συμπληρώσει κάθε ύφος και εμφάνιση, με χαρακτηριστικά στοιχεία από το design της κομψής σειράς Galaxy S20. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις στην Ελλάδα περιλαμβάνουν τα Cloud Navy και Cloud White. Ακόμα, διαθέτει premium haze φινίρισμα που ελαχιστοποιεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις μουτζούρες. Με εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, ο συνδυασμός από μέταλλο και γυαλί δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Παράλληλα, αυτή η σχεδιαστική γοητεία σε καμία περίπτωση δεν είναι «εύθραυστη», καθώς η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση IP68 στο νερό (σταγόνες) και στη σκόνη.

    Το Galaxy S20 FE 5G είναι η ιδανική συσκευή για ομαλή πλοήγηση ή παρακολούθηση βίντεο, χάρη στην Infinity-O Super AMOLED οθόνη 6,5 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και HDR 10+. Διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4.500mAH (με ασύρματη και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση), πανίσχυρη απόδοση επεξεργαστή και δυνατότητα υπερ-ταχείας φόρτισης, για να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν όσα αγαπούν, χωρίς να ανησυχούν για τη διάρκεια της μπαταρίας τους. Κι επειδή η ζωή μπορεί να γίνει απρόβλεπτη, το Galaxy S20 FE 5G διαθέτει πιστοποίηση ΙΡ68 για ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 865 μαζί με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1, επεκτάσιμου μέσω microSD κάρτας.

    Τo Galaxy S20 FE διαθέτει τριπλή κάμερα 12+8+12MP (wide-tele-ulatrawide) σε συνδυασμό με την κάμερα selfie 32ΜΡ με τεχνολογία tetra-binning που επιτρέπει την άμεση αποτύπωση μιας αξιομνημόνευτης εικόνας. Με τους μεγάλους αισθητήρες εικόνας του και την επεξεργασία πολλαπλών καρέ, η αποτύπωση ευκρινέστερων εικόνων -ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού- γίνεται απλά και άμεσα. Στη νυχτερινή λειτουργία, η επεξεργασία πολλαπλών καρέ σε συνδυασμό με τις ενσωματωμένες δυνατότητες ΑΙ, σταθεροποιεί τις λήψεις εν κινήσει, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, το πανίσχυρο 30X Space Zoom του Galaxy S20 FE 5G επιτρέπει τις λήψεις από πολύ μακριά με πραγματικά άριστα αποτελέσματα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι για να έχουν πάντα πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία, οι χρήστες Galaxy θα λάβουν αναβαθμίσεις τριών γενιών λειτουργικού συστήματος Android (OS). Έτσι, το Galaxy S20 FE 5G θα είναι ενημερωμένο με τις πιο σύγχρονες λειτουργίες και τα νεότερα συστήματα ασφαλείας της Samsung.

    Μοναδικό, ξεχωριστό, εξελιγμένο, fun και trendy είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τη μοναδική φύση του Galaxy S20 FE, μια συσκευής που επιχειρεί να έρθει πιο κοντά με το λίγο πιο casual κοινό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνάει τις high-end και premium καταβολές της. Δείτε το Galaxy S20 FE καλύτερα στο hands-on video review που σας έχουμε ετοιμάσει…  

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles