18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy S23 & Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition {1} – Ένα δυνατό τεχνολογικό ατού στα χέρια κάθε επαγγελματία!

    Η απαιτητική καθημερινότητα κάθε σύγχρονου επαγγελματία απαιτεί όλα εκείνα τα τεχνολογικά εργαλεία και τα μέσα, που μπορούν πραγματικά να τον βοηθήσουν στη δουλειά του. Όταν άλλωστε καλείσαι να αντιμετωπίσεις ασφυκτικά deadlines, απανωτά meetings & ραντεβού, ενώ παράλληλα καλείσαι να ρυθμίσεις κάθε σημαντικό asset της επιχείρησης σου, τότε το smartphone σου θα πρέπει να είναι ικανό να σηκώσει αυτό το βάρος. Η Samsung, αφουγκραζόμενη τις τεράστιες ανάγκες κάθε επαγγελματία δημιούργησε το Galaxy S23 και το Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition, τις συσκευές που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, είτε βρισκόμαστε στο γραφείο, είτε είμαστε διαρκώς on-the-go!

    Παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα!

    Το A και το Ω στην digital εργασιακή καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία, αφορά όχι μόνο στη διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της παραγωγικότητας του και οι ναυαρχίδες της Samsung αποτελούν μια καλή επιλογή για κάθε… enterprise user. Με τις δύο δυναμικές προτάσεις της Samsung εσείς και οι συνεργάτες σας μπορείτε να εξοπλιστείτε με συσκευές που σας επιτρέπουν να μοιράσετε τις εργασίες σας, με ασφάλεια και σε χρόνους… dt.

    Η δυνατότητα άλλωστε για «power sharing» των data σας, είναι ιδανική σε περιπτώσεις αυξημένου workflow, όπου ακόμη και το παραμικρό δευτερόλεπτο μετράει. Ειδικότερα, με τις business oriented προτάσεις της Samsung μπορείτε να ξεκινήσετε τη δουλειά σας στο smartphone σας και εν συνεχεία να την μεταφέρετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, καθώς τα Galaxy S23 και S23 Ultra Enterprise Edition συνεργάζονται άψογα με τα Windows (μέσω της λειτουργίας Windows Link to Windows). Τα πάντα γίνονται τόσο γρήγορα και εύκολα, όπου μάλιστα μπορείτε να στείλετε και να απαντήσετε μηνύματα απευθείας από το desktop σας εύκολα και απλά.

    Οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με το εντυπωσιακό S Pen2, το πενάκι που θα συναντήσετε στο S23 Ultra Enterprise Edition. Με το S Pen μπορείτε να κάνετε πολλά με ένα στυλό. Για παράδειγμα, μπορείτε να σημειώσετε live, παρουσιάζοντας τα notes σας ακόμη και έως σε 100 συμμετέχοντες στο πλαίσιο ενός meeting στην εφαρμογή Google Meet.  Με την “Drag n Drop” φιλοσοφία, όλα γίνονται on-the-fly και παράλληλα οι υποσημειώσεις, σας βοηθούν να έχετε πάντοτε τη δουλειά σας συγκεντρωμένη και σωστά οργανωμένη παντού και πάντοτε. Μάλιστα, οι ιδέες σας μεταμορφώνονται σε δημιουργικά κείμενα και το S23 Ultra Enterprise Edition, είναι ο σύμμαχος που κάνει την καθημερινότητάς σας πιο συναρπαστική, δίνοντας μάλιστα ένα σημαντικό productivity boost στους συνεργάτες σας.

    Stay Secure and… up-to-date!

    Ως γνωστόν, κάθε επιχείρηση είναι εκτεθειμένη σε μια σειρά από κινδύνους που σχετίζονται με το κομμάτι του cyber security. Οι Samsung συσκευές σας προστατεύουν, υψώνοντας ένα τείχος προστασίας απέναντι σε προσπάθειες για hacking ή για κλοπή των δεδομένων της επιχείρησης σας. Το «μυστικό» βρίσκεται στο Knox Suite, μια ειδικά σχεδιασμένη «αποκλειστική» πλατφόρμα των devices της Samsung, η οποία προσφέρει για εσάς και την επιχείρησή σας ασφάλεια και αναβαθμίσεις που διαρκούν καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition και διατείται δωρεάν τον πρώτο έτος αγοράς της συσκευής. Με τα security updates να διαρκούν έως και πέντε χρόνια, θα νιώθετε την ασφάλεια που χρειάζεστε, καθώς οι χρήστες των S23 λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις την στιγμή που πρέπει. Παράλληλα, η πλατφόρμα Knox, δίνει την δυνατότητα σε καθε υπευθυνο ΙΤ να ελέγχει με ακρίβεια το Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition και να προσφέρει υψηλή ασφάλεια στα δεδομένα του κάθε επαγγελματία που το έχει στα χέρια του.

    The awesome side of… business life!

    Συνδυάζοντας εντυπωσιακό hardware και software, ασφάλεια και customization μέσω της πλατφόρμας Knox, η οποία διατίθεται δωρεάν για τον πρώτο χρόνο, και φυσικά αμέτρητα customization options, το S23 και S23 Ultra Enterprise Edition φανερώνουν την… awesome πλευρά της επαγγελματικής ζωής.

    Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.

     *******

    1. *Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition διαφέρει ανά μοντέλο/περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Enterprise Edition δείτε εδω: https://www.samsung.com/gr/business/mobile/enterprise-edition/
    2. Διατίθεται για Samsung Galaxy S23 Ultra και μεταγενέστερα μοντέλα.
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles