23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy S23: ready to… share the epic!

    Ένα high-end smartphone αποτελεί πλέον το «εισιτήριο» μας για έναν tech κόσμο γεμάτο ψυχαγωγία, επικοινωνία και φυσικά υψηλή παραγωγικότητα.  Αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας και της καθημερινότητάς μας, μια premium συσκευή που ανήκει στην οικογένεια των Galaxy S23 (Ultra, Plus και Base) έχει σχεδιαστεί με έναν εκπληκτικό τρόπο, προσφέροντας πολλά σε κάθε χρήστη! Για ελάτε να τα γνωρίσουμε και καλύτερα…  H Samsung με τη σειρά Galaxy S23 δίνει την δική της πρόταση για smartphone που ανήκει στην premium high – end κατηγορία. Για αυτό και τα τρία μοντέλα Galaxy S23 (Ultra, Plus και Base), δεν θα μπορούσαν παρά να «τιμήσουν» για μια ακόμη χρονιά την παράδοση της σειράς S.

     

    For Business and… Pleasure!

    Το έμπειρο team της Samsung δούλεψε πάνω στην ανάπτυξη τριών συσκευών, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να πρωταγωνιστούν. Προσφέροντας ασύλληπτες ταχύτητες και cutting-edge performance από το Snapdragon 8 Gen 2 chipset, τα Galaxy S23 αποτελούν «εγγύηση» υψηλού performance και αξιοπιστίας. Όσο απαιτητικό και εάν είναι κάποιο επαγγελματικό task και όσο πιέζει ασφυκτικά κάποιο deadline, το chipset της Qualcomm που κατοικεί στην καρδιά των Galaxy S23, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται με επιτυχία στα δύσκολα. To SoC είναι μικρότερο κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση (Galaxy S22), πράγμα που σημαίνει νέες state-of-the art λειτουργίες.

    Και επειδή η digital και Mobile καθημερινότητά μας δεν είναι μόνο δουλειά, αλλά και διασκέδαση, το  Galaxy S23 μπορεί να γίνει το καλύτερο tech “gear” στα χέρια κάθε φανατικού φίλου του mobile gaming. Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να απολαύσει κανείς τα μοναδικά visuals που απεικονίζονται στο display που φέρει τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X QHD+. Με διαγώνιο οθόνης που καλύπτει κάθε ανάγκη και γούστο (στις 6.1 ίντσες το S23, στις 6.6 το S23 Plus και στις 6.8 ίντσες το S23 Ultra), με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, εντυπωσιακά επίπεδα φωτεινότητας και υποστήριξη HDR10+, το S23 αποτελεί… «χάρμα οφθαλμών». Παράλληλα, το Galaxy S23 διαθέτει τη δυνατότητα για real-time ray tracing, πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία που προσφέρει το premium smartphone της Samsung δεν διαφέρει από ένα gaming PC υψηλών προδιαγραφών, ενώ η τεχνολογία Advanced Booster που προσφέρει καλύτερη απεικόνιση της οθόνης, κάτω από οποιοδήποτε gaming σενάριο.

    Φυσικά ένα high-end smartphone που σχεδιάστηκε για να πρωταγωνιστήσει, παίζοντας έναν πολλαπλό ρόλο στην καθημερινότητά σας, θα πρέπει να είναι δημιουργημένο για να… αντέχει σε βάθος χρόνου. Για αυτό και έρχεται με το «άτρωτο» Gorilla Victus 2, ένα σούπερ ανθεκτικό γυαλί για την προστασία της οθόνης που θα διώξει για πάντα το άγχος της σπασμένης ή γρατσουνισμένης οθόνης. Επιπλέον, τα Samsung Galaxy S23 φέρουν πιστοποίηση IP68* .

    Εργαλείο Δημιουργικότητας!

    Στη σημερινή εποχή όλοι γνωρίζουμε για τη σημασία του content creation, για αυτό και δεν νοείται premium smartphone που να μην μπορεί να καλύψει με επιτυχία το κομμάτι της δημιουργίας περιεχομένου. Η Samsung φρόντισε έτσι ώστε τα νέα Galaxy S να προσφέρουν μια εμπειρία δημιουργίας που όμοια της δεν είχαμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν, με το Galaxy S23 Ultra να συγκεντρώνει μοιραία πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας σε ότι έχει να κάνει με τον τομέα του mobile photography…

    Ουσιαστικά εκεί που η Samsung κάνει τη διαφορά είναι στο main camera setup του Galaxy S23 Ultra. Η επιλογή ενός main camera setup στα 200MP (ο main sensor του Galaxy S22 Ultra ήταν στα 108MP), το οποίο ουσιαστικά ενσωματώνει τον νέο αισθητήρα ISOCELL που ανέπτυξε η Samsung είναι το στοιχείο εκείνο που αποτελεί το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό του flagship της Samsung! H κορεατική εταιρεία γνωρίζοντας το τι σημαίνει «mobile photography» και το πόσο μεγάλη είναι η σημασία της για όλους τους premium users (είτε τους αρέσει να δημιουργούν σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είτε αρέσκονται στο να… παίζουν πιο «επαγγελματικά»), «προίκισε» το Galaxy S23 Ultra με τον πιο «φρέσκο» sensor της. Ο νέος αισθητήρας που φέρει την υπογραφή της Samsung καθίσταται ιδανικός για νυχτερινές λήψεις και για περιπτώσεις που το φως «λάμπει» δια της απουσίας του. Ειδικότερα, τρεις είναι οι πυλώνες που αφορούν στο main camera setup, κάνοντας «focus» τόσο στο κομμάτι του Nightography, αλλά και στην υπερβολική λεπτομέρεια, παρέχοντας ένα αποτέλεσμα που είναι επαγγελματικής ποιότητας. Τα πρώτα δείγματα των νυχτερινών λήψεων που πραγματοποιεί η Pro-Grade camera του Galaxy S23 Ultra δεν σας κρύβουμε ότι κόβουν την ανάσα και σίγουρα ξεχωρίζουν για το φωτεινό και μοναδικά «ζωντανό» αποτέλεσμα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

    Παράλληλα, το Galaxy S23 Ultra έρχεται με εντυπωσιακά bokeh εφέ βάθους, αναλύοντας την ακριβή απόσταση από τα αντικείμενα και διαχωρίζοντας τα από το περιβάλλον τους. Μάλιστα, η ύπαρξη εξελιγμένων A.I.-based αλγορίθμων που είναι ενσωματωμένοι τόσο στο hardware όσο και στο software, βελτιώνουν σε σημαντικό βαθμό το οπτικό αποτέλεσμα, αναλύοντας διεξοδικά κάθε φωτογραφικό theme, αλλά και φωτογραφικό σενάριο ξεχωριστά. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το Galaxy S23 Ultra προσφέρει διπλάσιο εύρος σταθεροποίησης OIS, σε σύγκριση με την S22 series. Φυσικά και στο κομμάτι του Zoom, το Galaxy S23 Ultra μας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζουμε με εντυπωσιακή ευκρίνεια αντικείμενα που βρίσκονται σε τεράστιες αποστάσεις μακριά, με  το space zoom 100x να ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη. Τέλος, αρκετά βελτιωμένη είναι και η selfie cam, προσφέροντας φωτογραφικό αποτέλεσμα που θα ζηλέψουν οι content creators, οι οποίοι έχουν ως στόχο να «κατακτήσουν» το Instagram με τις άκρως ποιοτικές φωτογραφίες τους.

    Και last but not… least, το ενσωματωμένο S Pen  που εισέρχεται εντός του σώματος του Galaxy S23 Ultra είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει ένα νέο δημιουργικό ορίζοντα στην εμπειρία χρήσης που προσφέρει η νέα ναυαρχίδα της Samsung…

    Epic… redefined!

    Επικό… εξελιγμένο… ξεχωριστό… υπέροχο… είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που μπορούμε να αποδώσουμε στην τελευταία ναυαρχίδα της Samsung. Μια πρόταση που θα κάνει κάθε στιγμή σας επική και την οποία μπορείτε τώρα να την βρείτε στο Samsung.com/gr! Επιπλέον, η απόκτηση ενός Samsung Galaxy S23 είναι πιο εύκολη από ποτέ, καθώς προσφέρεται standard παράδοση και έως 36 άτοκες δόσεις, ενώ στα υπόλοιπα «δωράκια» που σας περιμένουν είναι 4 μήνες στο YouTube Premium** και 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365***.

    Με όλα τα παραπάνω, δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ένα από τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S23 θα γίνει το smartphone των ονείρων σας!

     *******

     *Τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra και το S Pen του Galaxy S23 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση εργαστηριακές συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να ελαττώνεται με τον χρόνο.

    **Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J . YouTube σήμα της Google LLC.

    *** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

     

    Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles