16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy S24: Η πρώτη συσκευή στην ιστορία που φέρνει το HDR στο Instagram

    Τα δημοφιλή apps κοινωνικής δικτύωσης έρχονται συνήθως με τα δικά τους, πρακτικά εργαλεία κάμερας. Ωστόσο, οι δυνατότητές τους είναι αρκετά περιορισμένες. Η Samsung, που πριν από μερικές ώρες αποκάλυψε τα νέα Galaxy S24, κατανοώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις, ενώνει δυνάμεις με το Instagram και το Snapchat, ενσωματώνοντας κάποια camera features στις εν λόγω εφαρμογές.

    Η εμπειρία αναβαθμίζεται αισθητά με τα ολοκαίνουρια Galaxy S24 smartphones, με το πλαίσιο τιτανίου και τα 200-megapixel της main camera. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των νέων συσκευών θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες όπως τα “Super HDR”, το αναβαθμισμένο “Nightography” και το video stabilization στις in-app κάμερες του Instagram και του Snapchat. Όσον αφορά τη σταθεροποίηση βίντεο, θα πρέπει πρώτα ο χρήστης να την ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις.

    Η συνεργασία της Samsung με το Instagram προχωρά βαθύτερα, προσφέροντας αναβαθμισμένες εμπειρίες επεξεργασίας, uploading και προβολής, προσαρμοσμένες στις συσκευές της. Εδώ περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα δημιουργίας Instagram stories απευθείας από motion photos. Με τις δυνατότητες Super HDR, οι συσκευές Galaxy S24 είναι επίσης οι πρώτες που λαμβάνουν HDR photo support στο Instagram.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung Galaxy S24 Ultra: Πρώτες Εντυπώσεις από την απόλυτη “ναυαρχίδα” (Hands-On Video)! – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles