20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S24 Ultra: To Gorilla Armor της Corning στο… μικροσκόπιο! (Video)

    Από τη στιγμή που ένα premium high-end smartphone αποτελεί προέκταση του εαυτού μας και μια ντελικάτη συσκευή, την οποία δεν αποχωριζόμαστε λεπτό, ένας παράγοντας που είναι κομβικής σημασίας για την εμπειρία μας δεν είναι άλλος από την αντοχή που επιδεικνύει. Και μπορεί οι κακοτοπιές και οι ατυχίες να συμβαίνουν ακόμη και στις… καλύτερες οικογένειες (όλοι μισούμε τις πτώσεις και τις γρατσουνιές), όμως εάν υπάρχει η κατάλληλη προστασία τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Για αυτό και η Samsung στο Galaxy S24 Ultra φρόντισε έτσι ώστε να ενσωματώσει στη νέα της ναυαρχίδα κορυφαία τεχνολογία προστασίας οθόνης Gorilla Armor της Corning.

    Η αποκλειστική τεχνολογία προστασίας οθόνης του S24 Ultra που φέρει την υπογραφή της Corning, συνδυάζει εντυπωσιακά optics με μοναδική αντοχή και ευκρίνεια υψηλού επιπέδου. Το Gorilla Glass Armor αποτελεί το αποτέλεσμα πολλών ετών επιστημονικής έρευνας, όπου τόσο το R&D τμήμα του κορεατικού γίγαντα της τεχνολογίας όσο και της Corning εργάστηκαν για να προσφέρουν την ιδανική εμπειρία στον χρήστη του S24 Ultra. Το Gorilla Armor φέρει μπόλικη «state-of-the art» τεχνολογία, καθώς μέσω μιας πολύπλοκης και συγχρόνως πρωτοποριακής τεχνολογίας η γυάλινη επιφάνεια είναι καλυμμένη με ειδικά στρώματα νανοτεχνολογίας, τα οποία είναι ακόμη πιο λεπτά και από μια τρίχα. Αυτό που καθιστά το γυαλί της Corning «unique» είναι ότι σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μειώνει τις αντανακλάσεις κατά 75%, πράγμα που σημαίνει ότι το προβαλλόμενο περιεχόμενο του display είναι πολύ πιο ευανάγνωστο, ενώ οι αντιθαμβωτικές ιδιότητες του, επιτρέπουν εντυπωσιακή θέαση ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες (όπως είναι για παράδειγμα το direct φως του ήλιου).

    Η πρωτοποριακή διαδικασία που ακολουθείται κάνει το γυαλί που πλαισιώνει το S24 Ultra σούπερ ανθεκτικό, έτσι ώστε ο χρήστης του να απολαμβάνει μεγαλύτερη προστασία απέναντι στις δυσκολίες που συναντάει στην καθημερινότητά του. Όπως θα δείτε και από το video που ακολουθεί, η περίτεχνη διαδικασία που ακολουθείται καθιστά το γυαλί της ναυαρχίδας της Samsung, 4 φορές πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερο, δείτε τον τρόπο που η Corning καθιστά το Galaxy S24 Ultra πραγματικά… «ανίκητο»!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles