14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τρομερή η απόδοση του Samsung Galaxy S 4 με τον Exynos 5 Octa!

    Έως σήμερα, οι περισσότεροι reviewers στο εξωτερικό είχαν στην διάθεση τους και αξιολόγησαν το Samsung Galaxy S 4 με το Qualcomm Snapdragon 600 SoC (GT-I9505). Στο SamMobile ωστόσο στάθηκαν τυχεροί και κατάφεραν να μας παρουσιάσουν την απόδοση του Galaxy S 4 με τον Exynos 5 Octa (GT-I9500), σε δύο ιδιαίτερα δημοφιλή benchmarks.

    Ένα σημείο στο οποίο ωστόσο πρέπει να σταθούμε, είναι ότι ο επεξεργαστής του συγκεκριμένου μοντέλου που είχαν στα χέρια τους διάθετε συχνότητα λειτουργίας 1,8GHz, την ώρα που η Samsung είχε ανακοινώσει ότι η συχνότητα λειτουργίας των τεσσάρων Cortex-A15 πυρήνων θα ήταν 1,6GHz και των τεσσάρων Cortex-A7 πυρήνων θα ήταν 1,2GHz (υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τετραπύρηνοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα αλλά μόνο ανεξάρτητα μεταξύ τους).

    Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν η εταιρεία τελικώς να άλλαξε γνώμη, και το SoC, “κατά το ήμισυ”, είναι χρονισμένο σχεδόν κατά 200MHz  πιο ψηλά. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, με το συγκεκριμένο “configuration” το Samsung Galaxy S 4 με τον Exynos 5 Octa καταφέρνει να υποσκελίσει το μοντέλο με τον Snapdragon 600.

    samsung_galaxy_s4_octa_bench

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles