20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσε το Samsung Galaxy S4 mini

    Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Samsung Galaxy S4 στη Νέα Υόρκη, έχουμε μία διαρροή που αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη mini έκδοση της συσκευής.

    Samsung Galaxy S4 mini leak - 04

    Το νέο μας έρχεται από το SamMobile που δημοσιεύει μία φωτογραφία του Samsung Galaxy S4 mini, από τον twitter λογαριασμό ενός χρήστη με το όνομα Ermek Kubanychbekov.

    Όπως βλέπουμε στις φωτό, το S4 mini έχει το ίδιο σχέδιο με τη μεγαλύτερη έκδοση της συσκευής, σε μικρότερες βέβαια διαστάσεις.

    Από τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει, γνωρίζουμε ότι θα έχει οθόνη 4,3 ιντσών Super AMOLED qHD ανάλυσης 960×540 pixels με pixel density 256ppi, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.6GHz και θα “τρέχει” το Android Jelly Bean 4.2.2, με το Touchwiz UI της Samsung. Φημολογείται ακόμη ότι θα κυκλοφορήσει και σε dual SIM version, μέσα στον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

    Οι διαρροές φανερώνουν μία midrange πρόταση, για χρήστες που δεν προτιμούν τις μεγάλες οθόνες, αλλά δέχονται να κάνουν και συμβιβασμούς στα τεχνικά χαρακτηριστικά μίας συσκευής χωρίς να αναζητούν τα specs μίας “ναυαρχίδας”.

    Δείτε περισσότερες φωτό του S4 mini που διέρρευσαν.

    Samsung Galaxy S4 mini leak - 01

    Samsung Galaxy S4 mini leak - 02

    Samsung Galaxy S4 mini leak - 03

    Samsung Galaxy S4 mini leak - 05

     

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles