22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S4 και S4 mini Black Edition στην Ελλάδα

    Η Samsung Electronics Hellas ανακoίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των νέων εκδόσεων των Samsung Galaxy S4 και Galaxy S4 mini, τις “Black Edition”, στην ελληνική αγορά.

    GS4_Black_edition

     

    Οι νέες αυτές εκδόσεις διαφέρουν από τις “απλές” στο σχεδιασμό, αφού ξεφεύγουν από το λευκό και τα υπόλοιπα, υπάρχοντα χρώματα και υιοθετούν το μαύρο σε μεγάλο βαθμό. Οι αλλαγές, όμως, συνεχίζονται καθώς τα Black Edition S4 και S4 mini προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής μιας εκ των οκτώ νέων, προεγκατεστημένων wallpapers, τόσο για την αρχική οθόνη (home screen) όσο και για την οθόνη κλειδώματος (lock screen), καθώς και πολλούς νέους ήχους κλήσης.

    GS4mini_Black_edition

     

    Οι συσκευές θα διατίθονται με μαύρη συσκευασία και όλα τα γνωστά παρελκόμενα όπως φορτιστής, USB καλώδιο δεδομένων και ακουστικά, όλα σε μαύρο χρώμα φυσικά!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles