23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S6 κάνει εμφάνιση στο AnTuTu! Ποια specs αποκαλύπτονται;

    Οι αναφορές έως τώρα για το Samsung Galaxy S6 θέλουν την κορεατική εταιρεία να σχεδιάζει “από την αρχή” τη συσκευή, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει εκ νέου το ενδιαφέρον του κόσμου για τη νέα της ναυαρχίδα μετά τα όχι τόσο καλά αποτελέσματα του Samsung Galaxy S5. Ένα ακόμη δημοσίευμα, όμως, τώρα τροφοδοτεί εκ νέου σχόλια για το πώς μπορεί να είναι το επόμενο κορυφαίο Samsung, καθώς αποκαλύπτει ότι η συσκευή έχει εμφανιστεί στη γνωστή benchmarking εφαρμογή AnTuTu.

    galaxy-s5
    Samsung Galaxy S5

    Σύμφωνα με το screenshot που διέρρευσε, το Samsung Galaxy S6 με αριθμό μοντέλου SM-G925F διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels (QHD), οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 64-bit, γραφικά ARM-Mali-T760, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερες 20 και 5MPixels και ενσωμάτωση του Android 5.0 Lollipop.

    Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτά θα είναι τα τελικά specs του μοντέλου ή απλά… κάποια συσκευή που δοκιμάζει αυτή τη στιγμή η Samsung ως τη νέα της ναυαρχίδα.

    Προηγούμενες φήμες, πάντως, ήθελαν το Samsung Galaxy S6 να κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: μία με Exynos SoC και μία με το τελευταίο chip της Qualcomm (Snapdragon 810), με την ενσωμάτωση του τελευταίου να λέγεται ότι ίσως προκαλέσει καθυστερήσεις, καθώς η Qualcomm αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μαζική παραγωγή του.

    Δείτε εδώ το screenshot από το AnTutu που έχει προκαλέσει το νέο “κύμα” δημοσιεύσεων για το Samsung Galaxy S6.

    galaxy-s6-antutu-benchmark-specs

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles