22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Galaxy S6 υποβάλλεται στα πιο βάναυσα (και άσπλαχνα) βασανιστήρια ever!

    H ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S6 ήδη βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ακόμη bendgate σκανδάλου. Εμείς βέβαια απορούμε με ποια καρδιά μπορεί κανείς να λυγίσει μία συσκευή, η οποία στοιχίζει κοντά στα 800 ευρώ, αλλά περί ορέξεως… Επίσης, όπως μπορείτε να φανταστείτε μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπούμε στον ψυχισμό ενός ανθρώπου ο οποίος όχι μόνο εκτελεί bending test με χαρακτηριστική άνεση, αλλά παράλληλα προξενεί χαρακιές στην οθόνη, ενώ μάλιστα δεν διστάζει ακόμη και να κάψει με τον αναπτήρα του τμήμα του Samsung S6!

    Samsung_Galaxy_S6

    O εν λόγω χρήστης κατέγραψε τα «κατορθώματα» του σε video και το ανέβασε στο YouTube και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς παρακάτω, η ναυαρχίδα της Samsung κατόρθωσε να επιβιώσει παρά την κακομεταχείριση! Η βασική αιτία που το Galaxy S6 εμφανίζεται τόσο ανθεκτικό οφείλεται στο γεγονός ότι η ποιότητα του αλουμινίου που είναι κατασκευασμένο το σασί του, είναι ανώτερη από την αντίστοιχη ποιότητα που έχει χρησιμοποιηθεί στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus της Apple. Για αυτό και ακόμη όταν ο χρήστης κάψει τη συσκευή, το μόνο που φαίνεται είναι το πλαστικό που έχει μαυρίσει. Στο βάναυσο bend test βέβαια φαίνεται ότι ο user ασκεί υπερβολική δύναμη που μοιραία κάποια στιγμή σπάει το Galaxy S6 (κάτι απολύτως φυσιολογικό νομίζουμε). Πάντως, σε γενικές γραμμές η αλήθεια είναι ότι παρά την υπερβολική κακομεταχείριση η νέα ναυαρχίδα της Samsung απέδειξε ότι είναι… survivor!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles