18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S9: Report ότι θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ακόμη και τον Ιανουάριο!

    Η σειρά Galaxy S8 αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Μάρτιο, με τις πωλήσεις των συσκευών να ξεκινούν ένα μήνα αργότερα. Σύμφωνα με μια αναφορά του The Bell, ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικά στην περίπτωση του Galaxy S9, καθώς η Samsung σχεδιάζει να επιταχύνει την κυκλοφορία του.

    samsung

    Το εν λόγω report υποστηρίζει ότι η Samsung θα μας συστήσει τις επόμενες ναυαρχίδες της πολύ νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο του 2018, ενώ τα νέα smartphones θα φτάσουν στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο Φεβρουάριο, δύο μήνες νωρίτερα από την τρέχουσα σειρά Galaxy S.

    Αυτές οι πληροφορίες βασίζονται σε φήμες ότι η Samsung Display θα ξεκινήσει να αποστέλει OLED panels για τις επερχόμενες συσκευές στην εταιρεία από το Νοέμβριο. Όπως σημεώνει το report τα panels κανονικά αποστέλλονται δύο έως τρεις μήνες πριν τη συναρμολόγηση των συσκευών, κάτι που δείχνει ότι ίσως γνωρίσουμε τελικά νωρίτερα την S9 Series.

    Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν μόνο εικασίες προς το παρόν, καθώς η  Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει καμία φήμη σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S9. Ωστόσο, έχουν νόημα, δεδομένου ότι μια ημερομηνία πρόωρου λανσαρίσματος θα έδινε ενδεχομένως στον τεχνολογικό κολοσσό πλεονέκτημα έναντι ανταγωνιστών του. Πολλές εταιρείες ανακοινώνουν τα κορυφαία smartphones τους στο MWC της Βαρκελώνης, που πραγματοποιείται στα τέλη Φεβρουαρίου. Εκείνη τη στιγμή, το Galaxy S9 θα είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά, δίνοντας στους καταναλωτές μια εξαιρετική επιλογή προτού μάθουν τον ανταγωνισμό του.

    Μια ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο Φεβρουάριο θα μπορούσε επίσης να ανταγωνιστεί την επερχόμενη σειρά iPhone, καθώς το λανσάρισμα των ναυαρχίδων της Apple και της Samsung θα ήταν πιο κοντά. Τα νέα iPhone θα ανακοινωθούν επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά μερικές φήμες υποστηρίζουν ότι η ναυαρχίδα της σειράς, που πιθανότατα ονομάζεται iPhone 8, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή ίσως και το Νοέμβριο, λόγω έλλειψης στα AMOLED panels από τους προμηθευτές.

    Φυσικά όλα αυτά είναι ακόμη φήμες, όμως έχουν ενδιαφέρον, κυρίως για όσους είναι fans της S Series της εταιρείας και περιμένουν το διάδοχο των S8 και S8 Plus.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles