22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Surfboard: Κι όμως οι Κορεάτες ετοιμάζουν μία έξυπνη σανίδα του surf!

    Είμαστε στην εποχή που… οκ, μπορεί να μην ξεπεράσαμε ακόμη τα smartphones, αλλά κοιτάμε και πέρα από αυτά, σε άλλα έξυπνα gadgets για την καθημερινότητά μας. Το ίδιο κάνουν και οι κατασκευάστριες, όπως η Samsung, η οποία τώρα ξαφνιάζει με την παρουσίαση μίας έξυπνης… σανίδας του σερφ!

    surfboard1

    Διαβάσατε καλά, δεν εννοοούμε το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, αλλά στις θάλασσες με τη βοήθεια του Samsung Galaxy Surfboard concept, για το οποίο η Samsung Βραζιλίας δημιούργησε ένα διαφημιστικό που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι ακόμη… Πρωταπριλιά.

    Κι όμως δεν είναι, έτσι το Galaxy Surfboard που μοιάζει με μία απλή “κομψή” σαλίδα του surf διαθέτει… LED (!) οθόνη και τροφοδοτείται από ένα Samsung Galaxy S7 που βρίσκεται “κρυμμένο” μέσα της.

    surfboard2

    Στο spot ο surfer Gabriel Medina λαμβάνει μηνύματα ενθάρρυνσης στη σανίδα, η οποία φαίνεται πως έχει σχεδιαστεί ώστε οι φανς να στέλουν μηνύματα μέσω twitter ή οι εκπαιδευτές συμβουλές, αλλά και παράλληλα να μεταδίδει χρήσιμες πληροφορίες όπως η κατεύθυνση του ανέμου ή το ύψος των κυμάτων.

    Δεν ξέρουμε αν η Samsung έχει σκοπό να κάνει την έξυπνη σανίδα του surf πραγματικότητα, σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το εν λόγω concept των Κορεατών στο ακόλουθο video.

    https://www.youtube.com/watch?v=Y8yrfnT-PtI

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles