23.7 C
Athens
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S3: Αποκαλύφθηκε στο MWC 2017 με γραφίδα, υποστήριξη για πληκτρολόγιο και σύστημα τεσσάρων ηχείων

    Είναι γεγονός, πως η αγορά των tablets δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της τελευταία. Όντως, τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν σε άνθηση αλλά σύντομα γνώρισε τον έντονο ανταγωνισμό από την ολοένα και αυξανόμενη αγορά των smartphones που συνεχώς μεγάλωναν ως προς το μέγεθος της οθόνης. Επίσης, είχαν να αντιμετωπίσουν και την αγορά των συρρικνούμενων ultrabooks. Επομένως, όλο και περισσότεροι developers αποτραβήχθηκαν από την κατασκευή tabs, ενώ άλλοι επένδυσαν αρκετά χρήματα στο R&D προκειμένου να μπορέσουν να αναπτύξουν συσκευές που θα μπορέσουν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

    Galaxy-Tab-S3-Header

    Πλέον, η κυρίαρχη τάση στην αγορά είναι η μετατροπή των tablets σε φορητές συσκευές παραγωγικότητας. Η οθόνη αφής σε συνδυασμό με την πρακτική πολλών κατασκευαστών να τα συνοδεύουν με γραφίδα και πληκτρολόγιο, ανοίγει νέες δυνατότητες για τους επαγγελματίες ή για χρήστες που χρειάζονται μια συσκευή η οποία να μπορεί να μετατραπεί από tablet σε ένα laptop. Η Samsung έρχεται να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες, ανανεώνοντας τη σειρά Galaxy Tab S με ένα νέο μοντέλο, το Galaxy Tab S3.

    vzxcv

    Όσον αφορά το design, το Galaxy Tab S3, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχό του, το Galaxy Tab S2. Συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 237,3 x 169 χιλιοστά όπως και το προηγούμενο μοντέλο, αν και είναι λίγο πιο παχύ, στα 6 χιλιοστά. Με άλλα λόγια, συνεχίζει να είναι λίγο πιο μικρό και λίγο πιο λεπτό από το iPad Air 2.

    Καταγραφή

    Στο πλήκτρο «Home», διαπιστώνουμε την ύπαρξη ενός σαρωτή αποτυπωμάτων, ενώ από δίπλα του υπάρχουν άλλα δυο πλήκτρα, ένα για τις πρόσφατες εφαρμογές και ένα άλλο, το συνηθισμένο πλήκτρο «back». Τα πλήκτρα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης αλλά και αυξομείωσης της έντασης τοποθετούνται στο δεξιό μέρος της συσκευής. Αυτό που είναι πραγματικά καινούργιο, είναι μια θύρα η οποία θα χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με το πληκτρολόγιο και το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά. Το πληκτρολόγιο αυτό, υπόσχεται να το καταστήσει ως ένα ιδανικό Android-powered ultrabook, ενώ περιλαμβάνει και σύστημα τεσσάρων ηχείων.

    sadfsdf

    Σημαντικές αναβαθμίσεις έχουμε ως προς το hardware. Συγκεκριμένα, καταφθάνει με Qualcomm Snapdragon 820 SoC, η συχνότητα του οποίου μπορεί να φθάσει ως τα 2.15 GHz σε περίπτωση απαιτητικών σε πόρους διεργασιών. Η RAM ανέρχεται στα 4GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φθάνει τα 32GB, ο οποίος όμως θα μπορεί να επεκταθεί με ένα microSD slot. Η ανάλυση της οθόνης διαμορφώνεται στα 1536 x 2048 pixels.

    xzcvxzcv

    Το αρχικό Galaxy Tab S εξοπλιζόταν με στερεοφωνικά ηχεία, αλλά η Samsung παρέλειψε το χαρακτηριστικό από το Galaxy Tab S2. Πλέον αυτό επιστρέφει με τέσσερα συνολικά ηχεία, ενώ κατάλληλες τροποποιήσεις σε συνεργασία με την εταιρεία AKG, επέτρεψαν στο να προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου. Όσον αφορά τον τομέα της κάμερας, στο πίσω μέρος μέρος υπάρχει μια των 13MP και άλλη μια των 5MP στο μπροστινό μέρος.

    sfsdf

    Το Galaxy Tab S3 έρχεται με μια γραφίδα S-Pen. Πρόκειται για μια γραφίδα η οποία έγινε αρκετά δημοφιλή από τη σειρά Galaxy Note. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει χώρος για να την τοποθετήσετε στο εσωτερικό της συσκευής ή να την βάλετε κάπου να σταθεί. Επίσης, θα πωλείται ξεχωριστά ένα πληκτρολόγιο το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν θήκη καλύμματος, αντίστοιχη με αυτή που συναντάμε στα πληκτρολόγια των Surface και iPad Pro.

    Θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα στη τιμή των 679 ευρώ για την απλή έκδοση με Wi-Fi και στα 769 ευρώ για εκείνη με υποστήριξη για δίκτυα LTE.

    ,nm,b

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles