22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S8 Series: « Το νέο epic standard για tablet»!

    Η Samsung εδώ και χρόνια έχει επενδύσει στην ανάπτυξη της κατηγορίας των tablet, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα συσκευών  που είναι προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις ανάγκες των users. Ανέκαθεν τα tablet της Samsung ενσωμάτωναν στοιχεία που μπορούσαν να σε ταξιδέψουν, να σε κάνουν να δημιουργήσεις, να εκφραστείς και (το κυριότερο) να κάνεις κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου πιο εύκολη και συναρπαστική. Αυτή η ξεχωριστή φιλοσοφία λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung, τη νέα γενιά tablet που σχεδιάστηκαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στα Samsung Galaxy tablet.

    Εργασία και παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε!

     To σχεδιαστικό team δημιούργησε τη σειρά Samsung Galaxy Tab S8 πάνω στην αρχή της ευελιξίας, Με τρία διαφορετικά μοντέλα (Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra), η σειρά Galaxy Tab S8 συνδυάζει όμορφο design, μεγάλο display, ισχυρό performance και φυσικά την ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της Samsung. Η κορεατική εταιρεία έδωσε αρκετή βαρύτητα στην εμφάνιση του Galaxy Tab S8, το οποίο δημιουργήθηκε για να μαγνητίζει το βλέμμα. Ειδικότερα, η Ultra έκδοση του με τα μικρά bezels που δεν ξεπερνούν τα 6.3mm, προσφέρει μεγαλύτερη θέαση. Το πλαίσιο Armor Aluminum είναι 33% πιο ανθεκτικό στις ενοχλητικές γρατσουνιές.

    Τα Galaxy Tab S8 διαθέτουν εκπληκτικό display, το οποίο καταλαμβάνει το 90% της συσκευής. Η δε εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη, με διαστάσεις στις 14.6 ίντσες στο Ultra μοντέλο της σειράς, διακρίνεται για τα ζωντανά χρώματα και τη ρεαλιστική απόδοση ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες. Παράλληλα, αξίζει αν σημειωθεί ότι και οι επιλογές των LPTS LCD Screen (11 ίντσες) του Galaxy Tab S8 και Super AMOLED (12.4 ιντσών) του Galaxy Tab S8+ με τη super smooth κίνηση στα 120Hz (χρόνο απόκρισης) δεν χρειάζονται συστάσεις για την ευκρίνεια που χαρίζουν. Απολαύστε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες ή διασκεδάστε με τα πιο cool videos στο YouTube Premium (το οποίο προσφέρεται δωρεάν για 4 μήνες με την αγορά ενός Galaxy Tab S8)*, εργαστείτε ξεκούραστα, λιώστε με τα top mobile games ή απλώς σχεδιάστε και κρατήστε σημειώσεις με το S Pen (το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί μαγνητικά στο επάνω τμήμα του tablet) και πολύ εύκολα θα συνειδητοποιήσετε ότι με ένα tablet της σειράς Galaxy Tab S8, μπορείτε να επεκτείνετε τους δημιουργικούς και επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

    Mπορεί η κατασκευή και το display των tablets της σειράς Galaxy Tab S8 να συγκαταλέγονται στα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά της, όμως όταν φτάνουμε στον τομέα του performance, τότε εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα powerhouse! Και πως να μη συμβεί αυτό από τη στιγμή που στην καρδιά του «χτυπάει» οι πιο γρήγορος επεξεργαστής στην οικογένεια των Galaxy. Με τεχνολογία κατασκευής στα 4nm, το chipset του Galaxy Tab S8 είναι κατάλληλο, τόσο για διασκέδαση όσο και για δουλειά. Σε συνδυασμό μάλιστα με επιλογές μνήμης που φτάνουν μέχρι τα 16GB RAM, οι εφαρμογές θα τρέχουν χωρίς πρόβλημα. Η εκπληκτικά γρήγορη απόκριση του Tab S8, το καθιστά μια εκπληκτική πρόταση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στη διάρκεια της ημέρας, όπου θα πρέπει να ανταποκριθείτε ακόμη και σε δύσκολα multitasking tasks ή θα πρέπει να συντονίσετε ένα online meeting, με τα στελέχη της εταιρείας σας.

    Και επειδή στη mobile καθημερινότητά μας, ένα tablet θα κληθεί να ανταποκριθεί σε μια λογική χρήσης 24/7, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κάθε ώρα και στιγμή, ο παράγοντας «αυτονομία» παίζει κυρίαρχο ρόλο στη συνολική εμπειρία που χαρίζει ένα Galaxy Tab S8 στον χρήστη του. Μάλιστα, σε περίπτωση που ξεμείνετε δεν υπάρχει κανένας πανικός, καθώς τα Galaxy Tab S8 και Tab S8+ μπορούν να φτάσουν στο 100% της φόρτισης τους μέσα σε 80 λεπτά, ενώ στο Galaxy S8 Ultra, το αντίστοιχο χρονικό διάστημα ανέρχεται στα 82 λεπτά, μέσω του Super-Fast Charger στα 45W**.

    Τέλος, η Samsung αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του δυναμικού χρήστη δεν θα μπορούσε να μην αναβαθμίσει την εμπειρία που χαρίζει το Tab S8, προσφέροντας μια εκπληκτική dual front camera, με την οποία ο χρήστης του tablet θα βρίσκεται μέσα στο πλάνο, ενώ παράλληλα διαθέτει δυνατότητα auto-framing, δίνοντας τη δυνατότητα στη συσκευή να αντιλαμβάνεται τα άτομα που βρίσκονται μέσα στο πλάνο.

    3… 2… 1… Εκτόξευση!

    Με λειτουργίες που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας, τις τεχνολογικές εξελίξεις που ανεβάζουν την δημιουργικότητά σας στο επόμενο level και την ποιότητα που μόνο το Galaxy οικοσύστημα της Samsung προσφέρει, ένα tablet της σειράς Galaxy Tab S8 θα γίνει ο καλύτερός σας σύντροφος!

    ******

    *Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

    **Πωλείται ξεχωριστά

    Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Μ.Α.Ε.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles