17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy XCover6 Pro: «To die-hard smartphone»!

    Τα ενισχυμένα, rugged smartphones αποτελούν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη κατηγορία προϊόντων. Απευθυνόμενα στους επαγγελματίες που ασχολούνται με βαριές εργασίες (όπως για παράδειγμα στη βιομηχανία) αλλά και στους λάτρεις της extreme περιπέτειας, ένα rugged smartphone έχει σχεδιαστεί για να αντέχει κάτω από αντίξοες περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες. Η Samsung που φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω στις τεχνολογικές εξελίξεις και στα rugged ενισχυμένα smartphones, παρουσίασε πρόσφατα το Galaxy XCover6 Pro, ένα smartphone που αποδεικνύει ότι τα rugged smartphones μπορούν να είναι και stylish, αλλά και ισχυρά σε performance και τεχνικά χαρακτηριστικά!

    Αντοχή στο maximum!

    Η κορεατική εταιρεία τεχνολογίας «επένδυσε» στην ανάπτυξη μιας ανθεκτικής σε εξωτερικές εργασίες συσκευής, η οποία δημιουργήθηκε για να αντέχει σε δύσκολα περιβάλλοντα. Το XCover6 Pro, ξεχωρίζει για την αντοχή στρατιωτικού τύπου, καθώς φέρει πιστοποίηση MIL-STD 810H*, η οποία πηγάζει από τα τεστ αντοχής του αμερικανικού στρατού (τεστάροντας το XCover6 Pro σε πτώσεις, υγρασία και βύθιση σε υγρό, διαβρωτικά άλατα, σκόνη, άμμο και κραδασμούς).

    Παράλληλα, το XCover6 Pro έρχεται με πιστοποίηση IP68**, η οποία ουσιαστικά αφορά σε προστασία από την σκόνη και το νερό (βύθιση στο νερό για 1.5 μέτρο για 30 λεπτά), ενώ μάλιστα μπορεί να αντέξει πτώση στο δάπεδο ή στο τσιμέντο από ύψος 1.5 μέτρου. Χωρίς αμφιβολία, το XCover6 Pro βάζει πολύ ψηλά τον πήχη στο κομμάτι της αντοχής. Επιπλέον, επειδή κανείς δεν «συμπαθεί» τις ενοχλητικές γρατσουνιές, η οθόνη του προστατεύεται από γυαλί Gorilla Victus+ της Corning. Εάν το επάγγελμα σας περιλαμβάνει «ριψοκίνδυνες» καταστάσεις για το κινητό σας, τότε η rugged λύση της Samsung είναι απλώς… «οδοστρωτήρας».

    Performance… «δυναμίτης»!

    Ο συνδυασμός της ισχύς των οκτώ πυρήνων σε συνεργασία με τα 6GB μνήμης RAM κάνουν το XCover6 Pro να σηκώνει με άνεση ακόμη και αρκετά απαιτητικές εφαρμογές! Μάλιστα, με 128GB αποθηκευτικό χώρο (ο οποίος μπορεί να φτάσει το 1ΤΒ μέσω microSD), το XCover6 Pro σας προσφέρει τεράστιο αποθηκευτικό χώρο. Η ταχύτητα εκτέλεσης των διάφορων tasks υποβοηθείται σε μεγάλο βαθμό και από το γεγονός ότι η συσκευή υποστηρίζει Wi-Fi 6E, αλλά και 5G για ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων που κόβουν την ανάσα***.

    Πρόκειται για μια rugged συσκευή, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί και στα «ψυχαγωγικά» της καθήκοντα, καθιστώντας το XCover6 Pro, μια λύση κατάλληλη και για τους users που λατρεύουν να κυριαρχούν στα social media ή να απολαμβάνουν τις σειρές και τα αγαπημένα τους games. Με ένα display 6.6 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση FHD+ και refresh rate στα 120Hz, το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη της συσκευής ξεχωρίζει για τους ζωντανούς χρωματισμούς και για τη ρεαλιστική και ομαλή κίνηση. Αν και μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε συνδέσει τα rugged smartphones αποκλειστικά με τις βαριές εργασίες, ωστόσο το XCover6 Pro ενισχύει την παραγωγικότητα σας, αλλά παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει ως μια entertainment συσκευή.

    Fort… Knox!

    Από τη στιγμή βέβαια που ένα Galaxy XCover6 Pro θα συνδεθεί με την επαγγελματική σας καθημερινότητα, τότε ένας επαγγελματίας αναζητάει από τη συσκευή του και την… maximum ασφάλεια. Με τα πολλαπλά layers ασφάλειας που παρέχει το Samsung Knox, μέσω ενός ειδικού chip, το XCover6 Pro διαθέτει built-in hardware-based λειτουργία προστασίας που μπορεί να αφήσει τους… παρείσακτους μακριά από τη συσκευή σας. To Samsung Knox θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα… χρηματοκιβώτιο ασφαλείας, το οποίο είναι διανθισμένο με πολλές δικλείδες ασφαλείας. Μάλιστα, με την επιλογή Knox Capture, το XCover6 Pro μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα barcode scanner, προσφέροντας άνεση και ευελιξία στη ροή του workflow. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως walkie-talkie! Και εάν φυσικά αναζητάτε ακόμη περισσότερο έλεγχο για εσάς και την επιχείρηση σας, μπορείτε να εστιάσετε στο Enterprise Edition, το οποίο προσφέρει έως 5 χρόνια σε security updates, πιστοποιώντας ότι η συσκευή σας είναι πάντοτε up-to-date, δίνοντας παράλληλα στους IT managers ακόμη δυνατότητα επεξεργασίας στη ροή των εργασιών, μέσω του Knox Suite! Τέλος, η ανθεκτική συσκευή της Samsung έρχεται με μπαταρία στα 4050mAh και ειδικά ενεργειακά features, ώστε να αντέχει έστω μια ημέρα πλήρους λειτουργίας χωρίς φόρτιση!

    Ειδικό για… επικίνδυνες αποστολές

    To Galaxy XCover6 Pro δημιουργήθηκε για τα… δύσκολα, με ισχυρό performance, εντυπωσιακή ασφάλεια και αντοχή σε απαιτητικά περιβάλλοντα που δεν διστάζει να… βγάλει τα «κάστανα» από τη φωτιά, το rugged smartphone είναι η συσκευή για… επικίνδυνες αποστολές!

    ********

    *Το MIL-STD 810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον στρατό των ΗΠΑ για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών της συσκευής.

    Πιστοποίηση MIL-STD 810H: Ύψος, Υγρασία, Βύθιση, Ομίχλη αλατιού, Σκόνη, Δόνηση, Πτώση κ.λπ.

    **Πιστοποίηση IP68: Αδιάβροχο σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από σκόνη, βρωμιά και άμμο.

    ***Η διαθεσιμότητα του δικτύου 5G και η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη. Απαιτούνται δρομολογητές ασύρματου δικτύου Wi-Fi 6E που πωλούνται χωριστά.

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles