21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne Edition και Galaxy S20+ 5G Olympic Games Athlete Edition: Special εκδόσεις που πρέπει να προσέξετε

    Οι χθεσινές ανακοινώσεις της Samsung, με τα Galaxy S20 series αλλά και το foldable Galaxy Z Flip, κυριάρχησαν στα τεχνολογικά νέα της ημέρας. Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες και σε special editions για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Έτσι, ανακοινώθηκε η Thom Browne Edition του Galaxy Z Flip, αλλά και η Galaxy S20+ Olympic Games Edition.

    Το Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne Edition αποτελεί συνεργασία της κορεατικής εταιρείας με το εμβληματικό brand της Νέας Υόρκης, έχοντας τα χρώματά του. Στο “premium” πακέτο, μάλιστα, θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένα τα Galaxy Buds+ και το Galaxy Watch Active2. Θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές το Μάρτιο, με κόστος προφανώς αυξημένο σε σχέση με την κλασική έκδοση.

    https://www.youtube.com/watch?v=Kiq6o7dxqsc&feature=emb_title

    Επιπλέον, η Samsung ανακοίνωσε και το Galaxy S20+ 5G Olympic Games Athlete Edition σε matte gold φινίρισμα, ειδικά σχεδιασμένο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και τους αθλητές τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles