22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    SAMSUNG Galaxy Z Flip3 και Ζ Fold3 5G: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα αναδιπλούμενα Smartphones SAMSUNG Galaxy Z Flip3 και Ζ Fold3 5G στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Τα νέα Smartphones έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με το μοναδικό τους στυλ, την ανθεκτικότητα και τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Όσοι καταναλωτές τα προ-παραγγείλουν έχουν επιπλέον όφελος 100€[1] με την επιστροφή παλαιάς συσκευής – χρήση της υπηρεσίας G Buy Back ή Ανταλλαγής Μεταχειρισμένων. Ειδικά για το SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G, με κάθε προ-παραγγελία οι ενδιαφερόμενοι κερδίζουν επιπλέον δώρα, όπως θήκη Flip Cover με S Pen και 25W Power Adapter, συνολικής αξίας 89,90€, αλλά και δωρεάν ασφάλιση θραύσης οθόνης για ένα χρόνο, μέσω της εφαρμογής SAMSUNG Members. Τα νέα μοντέλα της Samsung θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας από 27 Αυγούστου.

    SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G

    Μικρό για να χωρά άνετα στην παλάμη και στην τσέπη, το SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G διαθέτει εξωτερική οθόνη 1.9’’ Super AMOLED γεμάτη πληροφορίες κι ενημερώσεις, ενώ η εσωτερική του οθόνη ξεδιπλώνει φτάνοντας τις 6,7’’ με τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X. Ενσωματώνει εξωτερική dual κάμερα 12MP (ευρυγώνιος φακός) + 12MP (υπερ-ευρυγώνιος φακός), εσωτερική κάμερα 10MP, ενώ χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία νύχτας οι λήψεις είναι ακόμα πιο φωτεινές. Με το Galaxy Z Flip3 5G μπορεί κανείς να τραβήξει φωτογραφίες, selfie ή video χωρίς να ξεδιπλώσει τη συσκευή. Έχει μνήμη RAM 8GB, διπλή μπαταρία 3300mAh (ταχεία ενσύρματη φόρτιση 15W και ασύρματη 10W), αισθητήρα ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος, καθώς και δύο stereo ηχεία Dolby Atmos για πιο ρεαλιστικό ήχο.

    SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G

    Το SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G διαθέτει εσωτερική οθόνη Dynamic AMOLED 2X 7.6’’ και εξωτερική οθόνη, πολλαπλών χρήσεων, 6,2’’ όταν είναι διπλωμένο. Στα highlights της συσκευής συγκαταλέγονται οι πέντε κάμερες: σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος με κύρια 12MP + 12MP (υπερ-ευρυγώνιος φακός) + 12MP (τηλεφακός), εξωτερική 10MP, αλλά και κάμερα 4MP κάτω από την εσωτερική οθόνη. Έχει βελτιωμένο multitasking, πολλαπλά παράθυρα με πολλαπλές λειτουργίες, ενώ είναι και το πρώτο αναδιπλούμενο Smartphone που υποστηρίζει το S-Pen για μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις, όπως με ένα στυλό. Έχει μνήμη RAM 12GB, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας 4400mAh (ταχεία ενσύρματη φόρτιση 15W και ασύρματη 10W) και είναι ιδανικό για gaming.

    Και τα δύο Smartphones ενσωματώνουν τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 888 (5nm), είναι εξαιρετικά ανθεκτικά (πλαίσιο αλουμινίου, γυαλί Corning Gorilla Glass Victus), ενώ είναι και τα πρώτα αδιάβροχα αναδιπλούμενα της σειράς τους με πιστοποίηση IPX8.

    Επιπλέον, και τα δύο Smartphones είναι 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τις υπερ-υψηλές ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE. Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[2] με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[3] πάνω από 50%, ενώ στην Αθήνα έχει ξεπεράσει το 97% και στη Θεσσαλονίκη το 90%. Στο δίκτυο COSMOTE 5G, όπου οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές, έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος.

    Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G με 1.099€[4] στα 128GB (ή από 22,90€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις) και 1.149€ στα 256GB (ή από 23,94€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις), ενώ το Galaxy Z Fold3 5G με 1.899€ στα 256GB (ή από 39,56€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις) και 1.999€ στα 512GB (ή από 41,65€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις). Τα νέα Smartphones διατίθενται ακόμα φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX και μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ. Το Galaxy Z Flip3 5G κυκλοφορεί σε 4 χρώματα: μαύρο, κρεμ, πράσινο, μωβ, ενώ το Galaxy Z Fold3 5G σε μαύρο, ασημί και πράσινο.

    ******

    [1] Ισχύει για προ-παραγγελίες μόνο από τα φυσικά καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ και από το www.cosmote.gr. Οι υπηρεσίες G Buy Back & Ανταλλαγή Μεταχειρισμένων είναι διαθέσιμες στα φυσικά καταστήματα.

    [2] Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων.

    [3] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

    [4] Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles