16.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Flip5 και Z Fold5: “Κάνε join στην flip πλευρά της ζωής”!

    Η Samsung μετά από χρόνια R&D παρουσίασε πρόσφατα την 5η γενιά αναδιπλούμενων smartphones. Κι όμως έχουν περάσει 5 ολόκληρα χρόνια από το πρώτο Galaxy Z Fold που κρατήσαμε στα χέρια μας. ! H Samsung φυσικά δεν σταματάει και συνεχίζει  να εξελίσσει το concept των foldables, για αυτό και στις αρχές του Αυγούστου παρουσίασε στον κόσμο την 5η version Foldable Smartphones.

    It’s a brand new FLIP world!

    To Galaxy Z Flip5 πρόκειται για μια συσκευή που έχει χαρακτηριστικά «trendsetter» για τον κόσμο της mobile τεχνολογίας, δίνοντας μια νέα διάσταση στον όρο «τεχνολογικό lifestyle». H Samsung άκουσε τις προτάσεις των users καιπροχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις, οι οποίες καθιστούν την συνολική εμπειρία που προσφέρει το νέο Galaxy Z Flip5 ακόμη πιο αποδοτική και συγχρόνως περισσότερο… fun!

    Το εκπληκτικό pocket-size smartphone έρχεται πλήρως ανανεωμένο με μια μεγαλύτερη εξωτερική cover screen, η οποία είναι το μεγαλύτερο εξωτερικό display που είδαμε ποτέ σε smartphone που ανήκει στην οικογένεια των Galaxy Flip. Με διαγώνιο στις 3.4 ίντσες, το Galaxy Z Flip5 ανοίγει ένα νέο παράθυρο στη λειτουργικότητα και στην ευκολία χρήσης, καθώς το Flex Window είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια. Δίνοντας τη δυνατότητα στον user του να παραμετροποιήσει την εξωτερική οθόνη όπως εκείνος επιθυμεί, επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία από widgets, τα οποία αποσκοπούν στο να κάνουν την digital καθημερινότητά σας ακόμη πιο εύκολη και συναρπαστική. Από το να κοιτάζετε τα notifications σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τη συσκευή μέχρι να παρακολουθείτε videos στο YouTube, αλλά και να πλοηγήστε μέσω των Google maps, αναμφίβολα, η νέα cover screen του Galaxy Z Flip αναπτύσσει ένα εντυπωσιακό επίπεδο αλληλοεπίδρασης ανάμεσα στον χρήστη και στη foldable συσκευή του.

    Το Galaxy Z Flip5 δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε την τέλεια λήψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευθείτε τη Main Screen και το Flex Window, αξιοποιώντας έτσι τη δυνατότητα για Dual Preview της φωτογραφίας σας. Μάλιστα, ο αισθητήρας των 12MP σε συνδυασμό με τους πρωτοποριακούς αλγορίθμους A.I. και του dedicated ISP (Image Signal Processor) δύναται να βελτιστοποιήσει το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Η δε ύπαρξη ενός Super Steady mode αποτελεί «εγγύηση» ότι δεν πρόκειται να έρθετε αντιμέτωπος/η με το… «φαινόμενο» των κουνημένων φωτογραφιών, ενώ παράλληλα με το nightography  θα μπορείτε να βγάλετε φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Το Galaxy Z Flip5 αποτελεί ένα πολυεργαλείο αυτοέκφρασης. Με το Snapdragon 8 Gen 2 να σηκώνει το βάρος του multitasking και να «αντιμετωπίζει» με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, το pocket-sized Galaxy Z Flip5 μπορεί να είναι μικρό στο μάτι… αλλά «μεγάλο» σε επιδόσεις. Με ένα αναβαθμισμένο hinge μηχανισμό που χαρίζει περισσότερη αντοχή, λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό, μεταλλικό frame και σε τέσσερα σούπερ χρώματα που είναι εμπνευσμένα από τον φυσικό κόσμο (Mint, Graphite, Cream και Lavender), το μόνο βέβαιο είναι ότι από τη στιγμή που θα το κρατήσετε στα χέρια σας δεν θα μπορείτε με τίποτα να το αποχωριστείτε!

    Galaxy Z FOLD5: Productivity to the MAX

    To Galaxy Z Fold στην 5η του έκδοση του σήμερα, είναι πιο αποδοτικό, ανθεκτικό και «παραγωγικό» από ποτέ! Το σχεδιαστικό team της Samsung για μια ακόμη φορά έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά σε ότι έχει να κάνει με τον συνολικό σχεδιασμό του Galaxy Z Fold5 προσφέροντας στον power user μια μοναδική ευκολία χρήσης. Οι πρώτες βελτιώσεις ξεκινούν από τον εξωτερικό σχεδιασμό, καθώς το Galaxy Z Fold5 ήρθε ακόμη πιο ελαφρύ, sleek, αλλά και πιο ανθεκτικό με τον μηχανισμό αναδίπλωσης να αντέχει παραπάνω από 200.000 αναδιπλώσεις!

    Το στοιχείο βέβαια που καθιστά το Galaxy Z Fold5 ξεχωριστό είναι ο τρόπος που μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας και να διαμοιραστείτε το digital περιεχόμενό σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα εντυπωσιακή ροή στο workflow. Σε αυτό συμβάλλει και η λειτουργία του App Continuity, η οποία ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε τη «συνέχεια» στις εφαρμογές σας, εναλλάσσοντας την cover με την Main screen της συσκευής. Το Galaxy Z Fold5 είναι μια συσκευή γεμάτη… εκπλήξεις, καθώς κάνει το Multitasking παιχνιδάκι! Αποτελώντας ουσιαστικά το «επίκεντρο» ενός ευρύτερου οικοσυστήματος, εξασφαλίζειεκπληκτικές δυνατότητες εργασίας και επικοινωνίας. Και επειδή μπορεί το Galaxy Z Fold5 να αποτελεί ένα ικανότατο business phone, αυτό δεν σημαίνει ότι παραλείπει και την «ψυχαγωγική» του διάσταση. Ενδεικτικό είναι ότι η Samsung έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες έτσι ώστε το content που προσφέρουν να είναι προσαρμοσμένο και optimized πάνω στις δυνατότητες του Galaxy Z Fold5! Με το ευέλικτο Flex Mode, το streaming content το καθιστά ιδανικό για ατελείωτες βραδιές binge-watching.

    Επιπλέον, η εμπειρία χρήσης αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο με την ύπαρξη του S Pen (πωλείται ξεχωριστά), της γραφίδας που σας επιτρέπει να δώσετε πνοή στις δημιουργικές ιδέες σας. Μάλιστα, με ένα πλήθος εφαρμογών να υποστηρίζουν το S Pen, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκλειδώσετε συναρπαστικές λειτουργίες που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Εξυπακούεται βέβαια ότι μια state-of-the art συσκευή όπως το Galaxy Z Fold5, δεν θα μπορούσε παρά να στηρίζεται σε ένα ισχυρό chipset που θα συναντήσει κανείς στην premium κατηγορία των Samsung Galaxy. Συγκεκριμένα, η ειδική version του Snapdragon 8 Gen 2) που βρίσκεται στην «καρδιά» του είναι overclocked και σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την ισχύ που χρειάζεται για να φέρνει εις πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά tasks. Και επειδή μαζί με την εργασία συμπορεύεται και η… «χαρά», το premium high-end foldable της Samsung μπορεί κάλλιστα να αναδειχθεί και σε «gaming machine», καθώς το Snapdragon 8 Gen2 δεν γνωρίζει τι σημαίνει η έννοια του lag, όταν καλείται να «σηκώσει» τα πιο απαιτητικά mobile games που υπάρχουν.

    Με μπαταρία που διαθέτει χωρητικότητα στα 4.400mAh και υποστήριξη λειτουργίας Super Charging το Galaxy Z Fold5 είναι ο  σύμμαχος σε μια busy καθημερινότητα!

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

    *****

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles