21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Fold 3: Θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung με την επαναστατική under-display camera

    Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες ότι το νέο foldable που ετοιμάζει η Samsung, το Galaxy Z Fold 3, θα είναι το πρώτο της smartphone το οποίο θα διαθέτει μία νέα, ιδιαίτερα πρωτοπόρα και επαναστατική, τεχνολογία, που θα επιτρέπει την ύπαρξη under-display selfie camera!

    Η εταιρεία φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη μίας οθόνης με υποστήριξη UDC, κάτι που απαιτεί εξελιγμένη τεχνολογία σε πολλά επίπεδα, με τη συνεργασία της Samsung LSI στο camera module. Πρόκειται για μία υλοποίηση που θα εξαλείψει την ανάγκη ύπαρξης notch στη συσκευή και θα προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης και θέασης, ωστόσο θέλει αρκετή δουλειά έως ότου τη δούμε σε ένα εμπορικό προϊόν.

    Σε άλλες διαρροές, φαίνεται πως το Galaxy Z Fold 3 θα διαθέτει και υποστήριξη για S Pen, κάτι που έχει λογική, ιδιαίτερα μετά τις φήμες ότι η Samsung σκοπεύει να φέρει το πενάκι, που έως τώρα γνωρίσαμε μόνο στη σειρά Note, σε περισσότερα μοντέλα της. Υπάρχουν μάλιστα και δημοσιεύματα που σημειώνουν ότι δε θα δούμε επόμενο Note από την εταιρεία, καθώς θα επικεντρωθεί σε άλλες σειρές στο μέλλον.

    Όσον αφορά τώρα πάντα το Samsung Galaxy Z Fold 3, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό της εταιρείας, θα το γνωρίσουμε το τρίμηνο του 2021, με τη Samsung να θέλει να ενισχύσει τη δυναμική των foldables και τη θέση τους στην αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles