13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Gear Fit hands-on video [MWC 2014]

    Fitness tracker από τη Samsung που καινοτομεί καθώς είναι το πρώτο φορετό αξεσουάρ της με κυρτή Super AMOLED οθόνη. Όπως μάθαμε στο Unpacked 5 event θα επικοινωνεί με 20 μοντέλα της εταιρείας προσφέροντάς σας παράλληλα και μία σειρά από fitness χαρακτηριστικά. Την αναλυτική παρουσίαση ωστόσο του Samsung Gear Fit σας την έχουμε ήδη γράψει εδώ.

    Samsung Gear Fit MWC 2014 digitallife-gr

    Ανακεφαλαιώνοντας τα specs του να πούμε ότι η κυρτή οθόνη είναι 1.84 ιντσών, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και διαθέτει εναλλάξιμο λουράκι καθώς και μπαταρία 210mAh.

    Τώρα ήρθε η ώρα για hands-on video απευθείας από το Unpacked 5 event στην Βαρκελώνη, όπου είχαμε την πρώτη μας επαφή με το ιδιαίτερο αυτό gadgetάκι της Samsung.

    Δείτε το hands-on video preview που ετοιμάσαμε

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles