21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Gear S. Νέο smartwatch με κυρτή οθόνη, υποστήριξη 3G και Tizen OS

    Μπορεί τα events που αφορούν την IFA 2014 να ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη, οι περισσότερες εταιρείες, ωστόσο, είναι αρκετά βιαστικές ώστε να ξεκινήσουν από τώρα τις ανακοινώσεις τους. Έτσι, οι Κορεάτες μόλις παρουσίασαν το επόμενο έξυπνοι ρολόι τους, το Samsung Gear S, με κυρτή οθόνη 2 ιντσών Super AMOLED.

    Samsung Gear S

    Η νέα πρόταση ενσωματώνει το λειτουργικό Tizen, ενώ διαφοροποιείται από ό,τι έχουμε δει έως τώρα από την εταιρεία, χάρη στην υποστήριξη 3G, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το έχετε συγχρονισμένο με το smartphone σας, ακόμη κι αν δε βρίσκεται τόσο κοντά ώστε να επιτευχθεί μία Bluetooth σύνδεση.

    Η οθόνη του έχει ανάλυση 480×360 pixels, ενώ διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, 512MB RAM, 4GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο και υποστήριξη Bluetooth 4.1, GPS/GLONASS και USB 2.0. Οι διαστάσεις του είναι 39.8 x 58.3 x 12.5mm και διαθέτει μπαταρία 300mAh που του προσφέρει, σύμφωνα με τη Samsung, αυτονομία 2 ημερών.

    Samsung Gear S White

    Η συσκευή έρχεται με προεγκατεστημένη την S Health app όπως και το Nike+ Running Software, αλλά και τους Nokia HERE maps. Είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ διαθέτει ποικιλία αισθητήρων όπως επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, heart-rate, UV και ambient light monitors.

    Το Samsung Gear S θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μαζί με ένα ακόμη νέο περιφερειακό της εταιρείας, το Samsung Gear Circle headset, ένα Bluetooth αξεσουάρ που συνεργάζεται με smartphones επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε κλήσεις και ειδοποιήσεις ή να ακούτε μουσική, ενώ, όταν δε το χρησιμοποιείτε, μπορεί να γίνει ένα… geeky κολιέ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles