19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Gear Sport: Ανακοινώθηκε το νέο smartwatch ιδανικό για κολυμβητές!

    Ένα νέο smartwatch παρουσίασε η Samsung στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης τύπου της στην IFA 2017, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όσους ασχολούνται με την κολύμβηση, αλλά και γενικότερα με αθλητικού τύπου δραστηριότητες. Το Samsung Gear Sport εναι ανθεκτικό στο νερό έως τις 5 ατμόσφαιρες (5 ATM), ενώ διαθέτει και το Speedo ON, μία ειδική εφαρμογή για κολύμβηση, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δείκτες στο άθλημα.

    Samsung Gear Sport

    Έρχεται με οθόνη Super AMOLED 1,2 ίντσας και ανάλυσης 360×360 pixels με προστασία Gorilla Glass 3. Ο επεξεργαστής του είναι διπύρηνος στο 1GHz, ενώ η RAM φτάνει τα 768MB και ο αποθηκευτικός χώρος τα 4GB. Το λειτουργικό του είναι το Tizen OS, ενώ οι διαστάσεις του είναι 24,9 x 44,6 x 11,6 χιλιοστά και το βάρος του 50 γραμμάρια (χωρίς τα watch bands). H μπαταρία του Samsung Gear Sport έχει χωρητικότητα 300mAh ενώ υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση. Όσον αφορά τους αισθητήρες, είναι διαθέσιμα επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, βαρόμετρο, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, αλλά και αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, ενώ η συσκευή διαθέτει και ενσωματωμένο GPS.

    Το Samsung Gear Sport είναι συμβατό με το πρότυπο IP68 αλλά και με το στρατιωτικό πρότυπο MIL_STD-810G για αντοχή σε κραδασμούς και δύσκολες συνθήκες.

    Επιπλέον, σας παρέχει premium access στη σειρά εφαρμογών της Under Armor (Record UA, MyFitnessPal, MapMyRun και Endomondo) καθώς και το Spotify, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τη δραστηριότητά σας με τα αγαπημένα σας κομμάτια. Επιπρόσθετα, μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τη διαστηριότητά σας, ώστε να διακρίνει αν περπατάτε, τρέχετε, ποδηλατείτε κ.ά.

    Το Samsung Gear Sport θα κυκλοφορήσει σε μπλε και μαύρο χρώμα, επιτρέποντας στους χρήστες να μπορούν να αλλάζουν λουράκια ανάμεσα σε μία διαθέσιμη γκάμα των 20mm.

    gear-sport_blend_first

    Το νέο smart watch της κορεατικής εταιρείας είναι συμβατό με Samsung Galaxy συσκευές που τρέχουν το Android 4.3 ή νεότερο, Android συσκευές που τρέχουν το Android 4.4 ή νεότερο, αλλά και iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, SE και iPhone 5s που τρέχουν το iOS 9 ή νεότερο.

    Να σημειώσουμε, τέλος, ότι είναι πλήρως συμβατό με τα Samsung IoT smart home gadgets, έτσι μπορείτε π.χ. να ελέγξετε μέσω του Samsung Connect το ψυγείο ή το air condition σας, αλλά ακόμη και να πραγματοποιείτε ασύρματες πληρωμές, καθώς υποστηρίζει το Samsung Pay (διαθέτει ενσωματωμένο NFC module).

    Δείτε φωτογραφίες από την IFA 2017 και το Samsung Gear Sport

    gear sport ifa 2017 - 02

    gear sport ifa 2017 - 03

    gear sport ifa 2017 - 04

    gear sport ifa 2017 - 05

    gear sport ifa 2017 01

    Η αποστολή της SmartPress στo Βερολίνο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της WIND. Μπορείτε εδώ να δείτε το σχετικό category tag IFA 2017 με όλη τη σχετική ειδησεογραφία.

    WIND Logo NEW ID

    Η Wind μας έδωσε όλο τον εξοπλισμό αλλά και άπειρα GB -πως λέμε GIGAfull?– για να (σας) στέλνουμε όσα video και φωτό θα θέλατε! Στις δοκιμές είχαμε την ευκαιρία να δούμε και πόσο χρήσιμο είναι το MiFi και πόσο ευνοεί την ομαδική δουλειά, αφού τα video και οι φωτό ανεβοκατέβαιναν μέχρι να πεις Wind! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και εμείς θα εξακολουθήσουμε να σας στέλνουμε τα πάντα όλα σε χρόνο dt, με τη δύναμη και την ταχύτητα της Wind, που είναι το επίσημο δίκτυο της αποστολής!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles