15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ολογραφικό περιεχόμενο σε μελλοντικά smartphones της Samsung; Γίνεται…

    Αύριο, τεχνολογικά τουλάχιστον, η μέρα ανήκει στη… Samsung, καθώς η εταιρεία στο αυγουστιάτικο “Unpacked Event” της ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο νέες ναυαρχίδες: τα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge Plus. Τα σχέδια των Κορεατών, ωστόσο, προχωρούν ακόμη παραπέρα και σε ξεχωριστές, καινοτόμες ιδέες για συσκευές του μέλλοντος. Κάποιες από αυτές (λέτε η πρώτη να είναι το επερχόμενο Galaxy S7;) θα μπορούσαν να προβάλλουν ακόμη και ολογραφικό περιεχόμενο.

    samsung-patent

    Αυτό το “hint” μάς δίνει μία νέα πατέντα της Samsung που βλέπουμε στη φωτό και η οποία ρίχνει φως σε ενδεχόμενα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον στο κομμάτι της υποστήριξης ολογραφικού περιεχομένου. Έχει υποβληθεί στο US Patent & Trademark Office και αναφέρεται στην ιδέα ενός smartphone που μπορεί να προβάλλει ολογράμματα και ολογραφικά εικονίδια, με τη βοήθεια μίας ξεχωριστής συσκευής προβολής η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στην κορυφή της οθόνης του.

    Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα στην περίπτωση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε με σιγουριά ότι οι Κορεάτες θα αξιοποιήσουν το εν λόγω χαρακτηριστικό σε μία πραγματική συσκευή τους, αυτό ωστόσο δεν μπορεί να εμποδίσει τους fans τους από το να ονειρεύονται ότι τα επόμενα smartphones της Samsung θα διαθέτουν ξεχωριστές δυνατότητες που θα τα κάνουν πιο θελκτικά από ποτέ.

    Έως τότε, βέβαια, δεν έχουμε παρά να “προσγειωθούμε” στο αυριανό event και να αναμένουμε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν τα Note 5 και S6 Edge Plus στο κοντινό “mobile” μέλλον μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles