13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung ΗW-K950. Η soundbar με Dolby Atmos που θα ξετρελάνει τους fans του ποιοτικού ήχου! (IFA 2016)

    H Samsung είναι γνωστό ότι έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στον χώρο των προϊόντων ήχου, καθώς κυκλοφορεί ορισμένα πραγματικά ποιοτικά προϊόντα (είτε ηχεία, είτε soundbars) που απευθύνονται στους πραγματικούς «audiophiles». Στην κατηγορία των προϊόντων υψηλών προδιαγραφών ήχου ανήκει και η HW-K950, μία soundbar που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα στην παρουσίαση της κορεατικής εταιρείας.

    Samsung Dolby Atmos SoundBar (2)

    H ΗW-K950 ξεχωρίζει από το γεγονός ότι ενσωματώνει την τεχνολογία Dobly Atmos, η οποία ως γνωστόν προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική πολυδιάστατη εμπειρία ήχου. Ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον ήχο, η HW-K950 έρχεται με 15 built-in speakers (με 11 κεντρικά ηχεία και 4 «δορυφορικά») αλλά και το 8ιντσό woofer που συνοδεύει το κεντρικό σύστημα, η soundbar της Samsung αναπαραγάγει υψηλούς και mid-range ήχους με απόλυτη ακρίβεια. Φέρνοντας στο προσκήνιο τον δυναμικό και απόλυτα ρεαλιστικό ήχο και το εξωπραγματικά καθαρό μπάσο, η πρόταση της Samsung ξεχωρίζει για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της. Η ηχητική απόδοση της Dolby Atmos Soundbar της κορεατικής εταιρείας αγκαλιάζει τον περιβάλλοντα χώρα, μεταδίδοντας μία μοναδική αίσθηση που εκτοξεύει την ακουστική εμπειρία σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού κι αν τοποθετηθεί.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles