16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung φημολογείται ότι ετοιμάζει 12ίντσο Windows 10 tablet!

    Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι η Samsung συνδέεται κυρίως με Android-based συσκευές, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με την κυκλοφορία μίας γκάμας tablets και smartphones, τα οποία στηρίζονταν σε λειτουργικό από τη Microsoft (Windows Phone 8 και RT). Η κορεατική εταιρεία κυκλοφόρησε τα συγκεκριμένα tablets με το brand Ativ, το οποίο όμως δεν σημείωσε την ίδια επιτυχία με το Galaxy brand, για αυτό και είναι λογικό ότι έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που είχαμε την ευκαιρία να δούμε μία Windows-based συσκευή από τη Samsung.

    samsung-ativ-smart-pc

    Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μας έρχονται από γνώστες της κινεζικής αγορά, η Samsung εξετάζει για το μέλλον την κατασκευή ενός tablet με display 12 ιντσών, το οποίο θα τρέχει Windows 10. Όπως τονίζουν οι συγκεκριμένες πηγές, το πιθανότερο είναι το Windows 10-based tablet της κορεατικής εταιρείας, θα κυκλοφορήσει με οθόνη Super AMOLED, επεξεργαστή Intel Core M, 4GB μνήμης RAM, αλλά και τη γραφίδα S-Pen. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Samsung θα δώσει βάση και στο εξωτερικό design της φημολογούμενης συσκευής, καθώς το εν λόγω tablet λέγεται ότι θα είναι εξαιρετικά λεπτό (με πάχος μόλις στα 6.2mm). Φυσικά, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν τα παραπάνω έχουν μία λογική βάση ή εάν απλώς θα παραμείνουν στο στάδιο των φημών. Όπως και να ‘χει εάν όντως υπάρχει στα σκαριά μία συσκευή αυτού του τύπου, σιγά σιγά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις πρώτες “διαρροές”…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles