20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Ίσως ξεκινήσει την πώληση ανακατασκευασμένων Galaxy Note 7 στις αναδυόμενες αγορές

    Με το Galaxy S8 να προετοιμάζεται εκ μέρους της Samsung πυρετωδώς και η διάθεσή του να αναμένεται για το δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους, η εταιρεία φαίνεται να μην τα παρατά με το Galaxy Note 7. Ύστερα από τα γνωστά προβλήματα και την οριστική διακοπή της κυκλοφορίας του, φήμες υποστηρίζουν πως η κορεατική εταιρεία επιθυμεί την πώληση ανακατασκευασμένων Galaxy Note 7 συσκευών, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο.

    spiralbinder-2016-2111-044

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαθέσιμες πληροφορίες, τα ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7 smartphones θα καταφθάσουν με μπαταρία 3.000mAh ή 3.200mAh. Πρόκειται για μικρότερες μπαταρίες σε σχέση με εκείνες των 3.500mAh του αρχικού μοντέλου. Επίσης, λέγεται πως η συσκευή θα διαθέτει ανανεωμένο εξωτερικό περίβλημα, το υπόλοιπο όμως εσωτερικό hardware θα παραμείνει το ίδιο.

    Πριν από λίγο καιρό, η έρευνα της Samsung και ορισμένων ανεξάρτητων μερών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι μπαταρίες ευθύνονταν για τις αναφλέξεις των Galaxy Note 7, με την υπόλοιπη συσκευή να μην παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Ως εκ τούτου, οι μικρότερες μπαταρίες θα καταστήσουν τις συσκευές αυτές ασφαλείς.

    Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν, η πώληση ανακατασκευασμένων Galaxy Note 7 θα βοηθήσει την εταιρεία να μειώσει τις απώλειες της ανάκλησης. Από την άλλη πλευρά, θα της επιτρέψει να λύσει ένα σημαντικό περιβαλλοντικό πρόβλημα, καθώς μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη η αναζήτηση ενός ασφαλούς και οικονομικού τρόπου απόρριψης τόσων πολλών συσκευών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles