21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Να γιατί το Galaxy Note 8 έχει μικρότερη μπαταρία

    Το αφεντικό της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, έδωσε μία συνέντευξη με αφορμή το Galaxy Note 8 και την ανακοίνωσή του, απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη συσκευή η οποία καλείται να σβήσει τις αρνητικές εντυπώσεις του προκατόχου της. Μεταξύ άλλων, εξηγεί γιατί η Samsung πήρε την απόφαση να τοποθετήσει μικρότερη μπαταρία στο Galaxy Note 8 απ’ ότι στο προηγούμενο “εκρηκτικό” μοντέλο.

    Galaxy Note 8

    Να τι είπε χαρακτηριστικά:

    “Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μπορούμε πλέον να μειώσουμε τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Ένας από αυτούς είναι ο επεξεργαστής 10-νανομέτρων που έχει βελτιώσει την αποδοτικότητα του smartphone κατά 30%. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τη χρήση της μπαταρίας τους, με βάση τα patterns χρήσης του smartphone τους, γεγονός που αυξάνει συνολικά την απόδοση της. Τώρα μπορώ να εγγυηθώ την ασφάλεια της μπαταρίας. Η συσκευή θα διατηρήσει περισσότερο από 95 τοις εκατό της χωρητικότητας της μπαταρίας της, ακόμη και μετά από δύο χρόνια χρήσης”.

    Όσον αφορά τα “νούμερα”, οι χρόνοι που δίνει η Samsung για την αυτονομία του Note 8 είναι λίγο μικρότεροι απ’ ότι για το Note 7 στο κομμάτι του video playback (16 έναντι 18 ώρες) και του LTE browsing (13 έναντι 14 ώρες). Περισσότερα βέβαια όταν προκύψουν battery benchmarks…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles