18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung QLED 8K TV: Λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές για την ποιότητα εικόνας και την τεχνολογία 8K AI Upscaling

    Η Samsung Electronics Co. έλαβε διεθνή αναγνώριση από παγκοσμίως αναγνωρισμένα μέσα τεχνολογίας για την Q900R, το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα της σειράς QLED 8K TV, που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην ελληνική αγορά. Οι κορυφαίες κριτικές αφορούν στα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας της Q900R, όπως η ποιότητα της εικόνας, ο σχεδιασμός και η τεχνολογία 8K AI Upscaling.

    Samsung-QLED-8K-TV

    Το Trusted Reviews, website του Ηνωμένου Βασιλείου, δημοφιλές για την ειδησεογραφία και τις δοκιμές συσκευών που πραγματοποιεί, απένειμε στην Q900R το τέλειο σκορ «5 στα 5 αστέρια», επαινώντας την για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της, την εξαιρετική επεξεργασία εικόνας και την τεχνολογία local dimming. Εκτός από τους επαίνους για τις δυνατότητες της τεχνολογίας 8K AI Upscaling, το Trusted Reviews επιβεβαίωσε ότι «Η Samsung QE85Q900R ταράσσει τα νερά στην τεχνολογία τηλεοράσεων».

    Το Pocket-Lint, ένα ειδησεογραφικό website για τεχνολογίες καταναλωτικών ειδών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, απένειμε επίσης διθυραμβικά σχόλια στην Q900R, σημειώνοντας ότι η τηλεόραση QLED 8K απέδωσε «την καλύτερη εμπειρία High Dynamic Range (HDR) που έχουμε δει σε οποιαδήποτε τηλεόραση μέχρι σήμερα». Το Μέσο ξεχώρισε τον επεξεργαστή Quantum 8K, σημειώνοντας ότι είναι «ικανός να επεξεργάζεται τεράστιους όγκους δεδομένων που συμβάλλουν στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης της τηλεόρασης».

    Το HD Guru, ένας δικτυακός τόπος παρουσίασης τεχνολογιών με έδρα τις ΗΠΑ, βαθμολόγησε την Q900R συνολικά με «5 στα 5 αστέρια», εστιάζοντας στην αναπαραγωγή χρώματος, σημειώνοντας: «Ακόμα και με Standard Dynamic Rage Full HD περιεχόμενο, τα χρώματα ήταν εξαιρετικά φωτεινά και ζωντανά, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι». Το Μέσο επεσήμανε επίσης ότι «Η Samsung QLED 8K απέδωσε τις φωτεινότερες εικόνες που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, καθώς και βαθιά, πλούσια επίπεδα μαύρου χρώματος, καταγράφοντας σχεδόν το τέλειο μαύρο και καθαρά ορατή, λεπτομερή σε βάθος σκιά».

    Το AVS Forum, ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά websites και forum για οπτικοακουστικές συσκευές, απένειμε στην Q900R την πολυαναμενόμενη διάκριση «Top Choice 2018», σημειώνοντας: «Αν μπορείτε να την υποστηρίξετε οικονομικά και να την ταιριάξετε στο σπίτι σας, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Samsung Q900 είναι η κορυφαία επιλογή του AVS Forum για το 2018». Συμπλήρωσαν ότι «Είναι μια εκπληκτική τηλεόραση με οποιοδήποτε μέτρο σύγκρισης και είναι η πρώτη, 8K τηλεόραση, που μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε άμεσα».

    Το Forbes, ένα από τα πιο έγκυρα παγκόσμια Μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την Q900R, επισημαίνοντας ότι[1] «Ακόμα και με το περιορισμένα διαθέσιμο περιεχόμενο 8Κ, ήταν άμεσα και εντυπωσιακά ξεκάθαρο ότι όλα αυτά τα επιπλέον pixels έχουν εκπληκτική και συναρπαστική επίδραση στην ποιότητα της εικόνας». Μια ακόμα τεχνολογική ιστοσελίδα με διεθνή αναγνώριση, η Digital Trends, επαίνεσε την Q900R για την εξαιρετική τεχνολογία 8K AI Upscaling, την καλύτερη οπτική γωνία προβολής στη βιομηχανία και την εκπληκτικά ζωντανή απόδοση αναπαραγωγής HDR. «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη τηλεόραση 85 ιντσών στον πλανήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τον πήχη όσον αφορά στη θετική ανταπόκριση και τις κριτικές που λαμβάνουμε από παγκόσμια τεχνολογικά μέσα για τις τηλεοράσεις μας», δήλωσε ο Jong-seok Choo, Senior Vice President του τμήματος Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Θα προσπαθούμε πάντα να φέρνουμε ουσιώδη καινοτομία στους καταναλωτές μας, καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τη σειρά των τηλεοράσεών μας».

    Samsung QLED 8K_Golden Hall

    Η Samsung QLED 8K TV βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golden Hall στο Μαρούσι έως τις 17 Νοεμβρίου, και διατίθεται προς αγορά σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Samsung τηλεοράσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: https://www.samsung.com/gr/tvs/

    [1] Από το Forbes Contributor Network χωρίς απαραίτητα να εκφράζει την άποψη του Forbes Media LLC. ©2018, Forbes Media LLC. Χρήση με άδεια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles