20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Τ7 Shield: Νέος rugged SSD γεννημένος για… επικίνδυνες αποστολές!

    Η Samsung είναι γνωστό ότι έχει δημιουργήσει τη δική της «παράδοση», στον τομέα των storage devices, με τα προϊόντα της να προσφέρουν αξιοπιστία και υψηλό performance. Πρόσφατα, η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη σειρά T7, με τον Shield έναν SSD δίσκο, o οποίος έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις κακουχίες και στις… αναπάντεχες πτώσεις! Η υπερανθεκτική πρόταση της Samsung δύναται να αντέξει από πτώση 3 μέτρων, χωρίς να υποστεί το παραμικρό, ενώ παράλληλα διαθέτει ειδική dynamic thermal guard λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει στις υψηλές θερμοκρασίες.

    Ένα από τα χαρακτηριστικά του «αλύγιστου» SSD της Samsung είναι ότι προσφέρει και άκρως ικανοποιητικό performance, καθώς η ταχύτητα ανάγνωστης του αγγίζει τα 1.050 MB/sec, ενώ οι ταχύτητες εγγραφής του είναι άκρως ικανοποιητικές στα 1.000 ΜΒ/sec. H υπερενισχύμενη πρόταση της κορεατικής εταιρείας κυκλοφορεί σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε και μπεζ) και μέσα στη συσκευασία του περιλαμβάνεται ένα USB-C σε USB-C καλώδιο, όπως επίσης και ένα USB-C σε USB-A. O Τ7 Shield είναι συμβατός με Windows PCs, macOS, Android phones, αλλά και με game consoles. Η τιμή του Τ7 Shield SSD ανέρχεται στα  $143.99 και $260.99 αντίστοιχα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles