20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Θεωρεί τις κυρτές οθόνες ως το μέλλον των φορητών συσκευών

    Η Samsung με την κυκλοφορία του Galaxy Note 7 είχε καταστήσει αρκετά σαφείς τις απόψεις της σχετικά με τις οθόνες των συσκευών της. Οι επίπεδες οθόνες αποτελούν πλέον στοιχείο του παρελθόντος, όσον αφορά τα flagship smartphones της. Νέες πληροφορίες που έρχονται από τη μακρινή Κορέα υποστηρίζουν πως η εταιρεία θα εμμείνει στην τακτική αυτή, αφού το Galaxy S8 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις που θα περιλαμβάνουν μόνο κυρτή οθόνη.

    Φήμες θέλουν τη συσκευή να καταφθάνει σε δυο εκδόσεις, μια με οθόνη των 5,7 ιντσών και μια με οθόνη των 6,2 ιντσών, ωστόσο και οι δυο αυτές θα είναι κυρτές, σαν αυτή που συναντάμε στο Galaxy S7 edge. Με αυτόν τον τρόπο, η επόμενη ναυαρχίδα θα αποτελεί το πρώτο Galaxy S smartphone που δε θα διαθέτει έκδοση με επίπεδη οθόνη.

    samsung

    Ενδείξεις της αγοράς πάντως υποδεικνύουν πως οι καταναλωτές δεν πιστεύουν στη χρησιμότητα των κυρτών οθονών. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα The Korea Herald μεταφέρει τις δηλώσεις του αναλυτή Choo Dae-young: «Φαίνεται ότι δεν υπάρχει υψηλή ζήτηση για αμφίκυρτες οθόνες, καθώς μερικοί συνεχίζουν να τις βρίσκουν μη βολικές στη χρήση επειδή αγγίζουν λανθασμένα το πλαϊνό μέρος των smartphones».

    «Η Samsung προωθεί τις αμφίκυρτες οθόνες σε μια προσπάθεια να διαφοροποιηθεί έναντι του ανταγωνισμού ως προς το design παρά ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας», ανέφερε από τη μεριά του ο Peter Lee της NH Investment & Securities.

    Τέλος να τονιστεί πως η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει δυο αναδιπλούμενα smartphones, τα οποία μπορούν να σταθούν με δυο τρόπους, με τις οθόνες να κοιτούν προς το εσωτερικό ή προς τα έξω. Πρόκειται για συσκευές οι οποίες θα αποκαλυφθούν προς τα τέλη του 2017 και οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν tablets.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles