20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Άλλο ένα Samsung Galaxy S4 έρχεται… με LTE Advanced και αφήνει τα δίκτυα σε αμηχανία

    Μέσα στην τεράστια σειρά συσκευών Samsung Galaxy S4, η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει σύντομα και μία συσκευή που θα υποστηρίζει LTE Advanced, τα επόμενης γενιάς δίκτυα δεδομένων κινητής. Η συσκευή θα λανσαριστεί σίγουρα στη Νότιο Κορέα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως δηλώνει στο Reuters ο J.K. Shin. Και είναι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι όμως χαρούμενα πολλά δίκτυα στον κόσμο γι αυτό. Γιατί;

    s4

    Το μόνο δίκτυο που έχει λανσάρει LTE – A, είναι η Yota σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας. Το LTE-A θεωρητικά υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι και 3Gbps  download και 1,5 Gbps upload, αλλά στην πράξη οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλότερες, αν και πάλι εντυπωσιακές: η Yota διαφημίζει ταχύτητες που φτάνουν τα 300Mbps, ενώ στις ΗΠΑ το λανσάρισμα των νέων δικτύων αναμένεται να διαφημίσει ταχύτητες που θα φτάνουν τα 150Mbps.

    Πόσα δίκτυα ανά τον κόσμο, όμως, είναι έτοιμα να υιοθετήσουν παντού το 4G, ή, ακόμα περισσότερο, το LTE-Advanced, ή, όπως ονομάζεται το “αληθινό 4G”; Να ένα καλό ερώτημα που δεν χρειάζεται να απαντήσει η Samsung.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles