BREAKING

8

Samsung Unpacked Event: Αποστολή στο Hong Kong για το νέο Galaxy Nexus (Live powered by Vodafone)!

 

Athens 09:15 >>> Hong Kong 14:15

Εδώ είναι και το πρώτο hands-on. Απολαύστε το!

Athens 06:15 >>> Hong Kong 11:15

  • Η κλασική φωτογράφιση με τις ντόπιες :)

 

Athens 06:00 >>> Hong Kong 11:00

  • Τελείωσε η παρουσίαση, ώρα για hands-on

 

Athens 05:57 >>> Hong Kong 10:57

  • Το SDK του Android Ice Cream Sandwich άμεσα διαθέσιμο για developers


  • Δυνατότητα αποστολής βίντεο, εικόνων, χαρτών αλλά και μετάβαση σε Android Market από το ένα κινητό στο άλλο μέσω "Android Bean"

 

Athens 05:52 >>> Hong Kong 10:52

  • Νέα λειτουργία "Android Beam" για εύκολη μεταφορά από μία συσκευή σε μία άλλη μέσω NFC

 

  • Πλέον μπορούμε να συνδέουμε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες στις επαφές μας


  • Νέα εφαρμογή τηλεφωνικού καταλόγου. Ενοποιεί όλα τα προφίλ μας από κοινωνικά δίκτυα. Με swipes στην επαφή βλέπετε τις τελευταίες ενημερώσεις και τις φωτογραφίες του αντίστοιχου χρήστη

 

Athens 05:45 >>> Hong Kong 10:45

  • Νέο gallery φωτογραφιών και λήψη panorama σε υψηλή ποιότητα με πανεύκολο τρόπο. Και φυσικά δυνατότητα αποστολής μεσω Google Plus

 

  • Δυνατότητα άμεσης λήψης φωτογραφιών από την αρχική οθόνη. Εύκολη αποστολή σε κοινωνικά δίκτυα και πολλές ρυθμίσεις

 

  • Πανεύκολος έλεγχος των data που καταναλώνουμε. Google σε ευχαριστούμε!


Athens 05:41 >>> Hong Kong 10:41

  • Pinch to zoom στο ημερολόγιο και άλλες λιγότερο σημαντικές βελτιώσεις

 

  • Νέες δυνατοτητες για Gmail. Πανεύκολη ανάγνωση περιεχομένου, δυνατότητα swiping για μετακίνηση από email σε email. Δυνατότητα offline searching για ιστορικό 30 ημερών

 

  • Δυνατότητα αποθήκευσης ιστοσελίδων για offline browsing και δυνατότητα συγχρονισμού favorites μέσω του Chrome

 

  • O Hugo Barra στη σκηνή. Μας μιλάει για multitasking. Θυμίζει πολύ αυτό του Web OS.


 

Athens 05:34 >>> Hong Kong 10:34

  • Face Unlock. Ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου για αυξημένη ασφάλεια.

 

  • Βελτιωμένη εισαγωγή κειμένου με φωνητική αναγνώριση

 

  • Πρόσβαση από την αρχική οθόνη στο σύστημα ειδοποιήσεων

 

  • Δυνατότητα λήψης screenshot. Η χαρά του δημοσιογράφου...

 

  • Δυνατότητα δημιουργίας φακέλων που τοποθετούνται στην αρχική οθόνη

 

  • Πολλά νέα widgets αλα Honeycomb. Με μεταβλητό μέγεθος και εύκολη μετακίνηση και τοποθέτηση όπου θέλει ο χρήστης


 

Athens 05:25 >>> Hong Kong 10:25

  • Το καινούργιο interface δεν έχει καθόλου φυσικά πλήκτρα. Τα πάντα γίνονται εύκολα, ταχύτατα ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρήσης gestures

 

  • Μιλάει για τις αρχές του Android. Για τις γραμματοσειρές, για την ευκολία στην ανάγνωση, όλα βασισμένα στην "αρχή" ROBOTO

 

  • Το Android κάνει καλό

 

  • Ώρα για το Ice Cream Sandwich...

 

Athens 05:15 >>> Hong Kong 10:15

  • Αυτό ήταν το GALAXY Nexus


 

  • Μηδενική απόκριση κλείστρου, φωτογράφηση σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, 1080p καταγραφή βίντεο


 

  • "Το bezel σταματάει στα 4,29 χιλ. Η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι πολύ φυσική και εργονομική. Η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι κορυφαία"

 

  • 0,01 millisecond απόκριση οθόνης. Φανταστική ευκρίνεια χάρη στην υψηλή ανάλυση

 

  • "Ο κόσμος "ζητάει" οθόνες υψηλής ανάλυσης. Φτιάξαμε την καλύτερη δυνατή για το Nexus. 4,65 ίντσες HD με το Android Ice Cream Sandwich να έχει σχεδιαστεί ειδικά γι αυτό"


 

Athens 05:12 >>> Hong Kong 10:12

  • Δύο εκδόσεις LTE και HSPA στα 21Mbps

 

Athens 05:10 >>> Hong Kong 10:10

  • Samsung είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Android στον κόσμο. Φτιάχνουν τα ταχύτερα κινητά γι αυτό και το νέο Nexus τους ανήκει"

 

Athens 05:07 >>> Hong Kong 10:07

  • Ανακοινώθηκε το Galaxy Nexus! Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και χειροκροτούν



Athens 05:03 >>> Hong Kong 10:03

  • O Αndy Rubin επί σκηνής


 

Athens 05:03 >>> Hong Kong 10:03

  • Θα αποκαλύψουμε το πρώτο Ice Cream Sandwich κινητό. Με ιδιαίτερη έμφαση στο design


 

Athens 05:02 >>> Hong Kong 10:02

  • O JK Skin προεδρος της Samsung Mobile Communications στη σκηνή

 

Athens 05:01 >>> Hong Kong 10:01

  • Ο Kim Titus στη σκηνή


 

Athens 04:52 >>> Hong Kong 09:52

  • Όλοι οι μεγάλοι της Samsung είναι εδώ...

 

Athens 04:50 >>> Hong Kong 09:50

  • Σε 10 λεπτά ξεκινάει...

Athens 04:47 >>> Hong Kong 09:47

  • Το www.digitallife.gr είναι στο Hong Kong. Σύντομα θα αποκαλυφθεί το Samsung GALAXY Nexus όπως το είχαμε γράψει...

 

Athens 04:45 >>> Hong Kong 09:45

  • Όλα τα καλά παιδιά εδώ. Οι γνωστές θα τους αναγνωρίσουν. Είναι και η Ελλάδα εδώ! Άγγελος Σφακιανάκης από digitallife!

 

Athens 04:40 >>> Hong Kong 09:40

  • Κι εγώ που νόμιζα ότι σπρωχνόμαστε μόνο στην Ελλάδα...

 

Athens 04:30 >>> Hong Kong 09:30

  • Πανικός. Είμαστε αρκετοί δημοσιογράφοι οι περισσότεροι από τοπικά sites. Σε λίγο θα μπορέσουμε να μπούμε στην αίθουσα

 

Athens 04:00 >>> Hong Kong 09:00

  • Έντονη κινητικότητα μια ώρα και κάτι πριν την ανακοίνωση...


Athens 03:45 >>> Hong Kong 08:45

Ορίστε και το πάσο...


Athens 03:40 >>> Hong Kong 08:40

Είμαστε μέσα. Μετράμε 1 ώρα και 20 λεπτά πριν το event...

Athens 19:30 >>> Hong Kong 00:30

Και όσο περιμένουμε να ξημερώσει στο Hong Kong, στον υπόλοιπο κόσμο, κυκλοφορούν φήμες...

Athens 16:30 >>> Hong Kong 21:30

Sony Ericsson Xperia Arc S. Τώρα και σε ροζ. Το θέλεις; (Hong Kong Window shopping :P)

Athens 16:00 >>> Hong Kong 21:00

Εδώ θα γίνει το αυριανό event της Google. Ναι, ιδίως αυτή την ώρα όλα φαίνονται πανέμορφα...


Athens 13:30 >>> Hong Kong 18:30

Πανοραμική photo από Hong Kong. Κάποια σημεία είναι στα μπετά ακόμη...

Athens 00:30 >>> Hong Kong 05:30

Αναμονή στο αεροδρόμιο της Doha... Έχω οχτώ ώρες ακόμη ταξίδι μέχρι το Hong Kong. Samsung+Google εύχομαι να έχετε κάτι καλό να μας πείτε.

 

Athens 00:00 >>> Hong Kong 05:00

 

111014-google-samsung-ics-event-hk

Το επίσημο unveiling δύο μεγάλων εταιριών, της Google και της Samsung που είχε αρχικά ανακοινωθεί για την 11η Οκτωβρίου στο San Diego των Ηνωμένων Πολιτειών, και αναβλήθηκε, από σεβασμό στον θάνατο του Steve Jobs, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στο Hong Kong.

Το digitallife.gr και ο Άγγελος Σφακιανάκης, θα βρίσκονται εκεί, για την αποκάλυψη μίας νέας έκδοσης του λειτουργικού Android (Ice Cream Sandwich) και φυσικά μίας νέας συσκευής: Του νέου Galaxy Nexus (κατ' άλλους Nexus Prime) για το οποίο σας έχουμε μεταδώσει ήδη, αποκλειστικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Σε αυτό το timeline, θα παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις από τη νέα αποστολή του digitallife.gr και του myphone.gr που ταξιδεύει στο Hong Kong, για να συναντήσει... το  νέο Samsung Galaxy Nexus, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τη Vodafone. Όλες οι ειδήσεις, όλα τα νέα που θα μεταδίδονται για το περίφημο event, με αποκορύφωμα την live μετάδοση της παρουσίασης τα ξημερώματα της Τετάρτης, στις 5 το πρωί! Something BIG is coming... και το digitallife.gr το myphone.gr θα είναι εκεί.

 

0 Comment