17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Unpacked: Πως θα παρακολουθήσετε την αποκάλυψη των νέων Galaxy S24

    Έφτασε η στιγμή να παρακολουθήσουμε την πρώτη μεγάλη αποκάλυψη της Samsung στην κατηγορία των smartphones για το 2024, καθώς, όπως σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα θα λάβει χώρα το Samsung Unpacked, στο οποίο “πρωταγωνιστούν” τα νέα Galaxy S24.

    Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το event της εταιρείας και να μάθετε τα πάντα για τις επερχόμενες, με generative AI features, συσκευές, μπορείτε να συντονιστείτε σήμερα, 17 Ιανουαρίου, στις 8.00 μ.μ ώρα Ελλάδος στην επίσημη ιστοσελίδα και στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η ΑΙ θα βρεθεί στο επίκεντρο της παρουσίασης. Η σειρά S24 αναμένεται να φτάσει “εφοδιασμένη” με το chipset Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm και τα μοντέλα S24, S24+ και S24 Ultra θα βρίσκονται αρκετά κοντά με τους προκατόχους τους, από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών και σχεδιασμού. Περιμένουμε οθόνες των 6.2, 6.7 και 6.8 ιντσών αντίστοιχα. Τα S24 και S24+ φαίνεται πως θα διαθέτουν τρεις πίσω κάμερες, ενώ το Ultra τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του 200 megapixel sensor.

    Δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν θα δούμε άλλες συσκευές στην εκδήλωση, αν και ορισμένες φήμες αναφέρουν παρουσίαση των Galaxy Fit 3 fitness tracker και Galaxy Book Pro.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα γίνει με το ban του Watch Series 9 στις ΗΠΑ; Η Apple βρήκε τη λύση – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles