23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Unpacked στο Παρίσι: Πότε θα δούμε τα νέα Galaxy Z Flip6 και Z Fold6

    Στο πλαίσιο του MWC 2024, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Βαρκελώνη, το πολυσυζητημένο Galaxy Ring της Samsung πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στο κοινό. Η εταιρεία έδωσε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το νέο της wearable, το οποίο θα δούμε να κυκλοφορεί στην αγορά σύντομα. Εκτός από το πρώτο «έξυπνο» δαχτυλίδι όμως, δύο ακόμα συσκευές του κορεάτικου κολοσσού αναμένονται με ανυπομονησία από τους fans των foldables. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τα επερχόμενα Galaxy Z Flip6 και Z Fold6.

    Οι πρώτες φήμες για το Samsung Unpacked

    Η Samsung παραδοσιακά αποκαλύπτει τα νέα της foldables στο ετήσιο Unpacked event του καλοκαιριού. Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσίαση φέτος θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου. Παράλληλα, μια διαφορετική πηγή από τη Νότια Κορέα, την οποία επικαλείται το gsmarena, υπογραμμίζει ότι τα νέα αναδιπλούμενα της Samsung θα αποκαλυφθούν από τις αρχές μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Υπολογίζεται μάλιστα, φέτος το Unpacked να πραγματοποιηθεί περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα από πέρσι. Αν θυμάστε τα προηγούμενα μοντέλα παρουσιάστηκαν στις 26 Ιουλίου. Υπολογίστε επομένως, γύρω στις 12 Ιουλίου να δούμε τα Galaxy Z Flip6 και Z Fold6.

    Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η τοποθεσία που φέτος φέρεται να έχει επιλέξει η Samsung, η οποία δεν είναι άλλη από το Παρίσι. Να υπενθυμίσουμε ότι η γαλλική πρωτεύουσα το 2024 θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες. Η Samsung, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα παρουσιάσει τις νέες συσκευές πριν από την έναρξή τους, σε μια προσπάθεια να επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά τον τρέχοντα χρόνο.

    Σημειώνεται ότι το 2023 τα Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη Νότιο Κορέα και μετά από δύο εβδομάδες στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Εύλογα υπάρχει η απορία αν και φέτος η εταιρεία θα ακολουθήσει την ίδια τακτική. Πάντως, πηγές από την εφοδιαστική αλυσίδα αναφέρουν ότι ο τελικός έλεγχος των προϊόντων θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τον Απρίλιο, πολύ πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας τον Ιούλιο, οπότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προηγηθεί πρώτα εγχώρια κυκλοφορία στη Νότια Κορέα όπως πέρυσι. Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν θα υπάρξουν νέες μορφές foldable ή rollable συσκευών φέτος, αλλά το Galaxy Ring δεν αποκλείεται από τη λίστα.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτό είναι το ρομπότ της Samsung που έφερε την… καταστροφή στο MWC 2024

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles