13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samuel L. Jackson: Τον πατέρα του Chris Pratt θα υποδυθεί στην ταινία Garfield

    Ακόμα ένα μεγάλο όνομα θα δούμε να συμμετέχει στην επερχόμενη animated ταινία Garfield, που ετοιμάζει η Paramount Pictures με τον Chris Pratt στον κεντρικό ρόλο. Πρόκειται για τον Samuel L. Jackson, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, μπήκε επίσημα στο καστ.

    Η ταινία σε σκηνοθεσία του Mark Dindal (Chicken Little, Emperor’s New Groove) είναι βασισμένη στο εικονικό καρτούν του Jim Davis και παρουσιάζει τον κυνικό και τεμπέλη γάτο και την αλληλοεπίδρασή του με τον ιδιοκτήτη, Jon Arbuckle. Ο Jackson θα δώσει τη φωνή του σε έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα στο σύμπαν του Garfield, τον πατέρα του γάτου, τον Vic.

    Ο Jackson έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες όπως οι Πολύ σκληρός για να πεθάνει, Jackie Brown, Shaft, Ο μαύρος πάνθηρας, Άφθαρτος, Ωραία μέρα για να πεθάνεις, The Incredibles, Black Snake Moan, Snakes on a Plane, καθώς και την prequel τριλογία Star Wars κ.α. Οι πολλοί του ρόλοι τον έχουν κατατάξει ως έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς όσο αναφορά το box office.

    Ο πορτοκαλί γάτος «Garfield» αποτελεί ένα κόμικ με μακρά ιστορία. Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή του το 1978 σε εφημερίδα. Από τότε πρωταγωνίστησε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κόβει την ανάσα” το πρώτο trailer του Mission Impossible 7

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles