24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sandberg USB combo cable (Type-C, microUSB, Lightning)

    Μια πολύ έξυπνη λύση για κάθε λάτρη της τεχνολογίας έφτασε στα γραφεία μας και σας την παρουσιάζουμε. Πρόκειται για το Sandberg 3-σε-1 καλώδιο USB το οποίο υποστηρίζει όλα τα smartphones και tablets της αγοράς ώστε να μη χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί παρά μόνο ένα καλώδιο, για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων!

    IMG_20190517_112707

    Έχει μήκος 1 μέτρου και nylon braided ενισχυμένη επένδυση ώστε να μη κόβεται και να μη φθείρεται, αλλά και να μη μπλέκετε, ακόμα κι όταν το μεταφέρετε μαζί με τα κλειδιά σας, τα προσωπικά σας αντικείμενα ή… άλλα καλώδια, στην τσάντα ή το backpack σας. Στην άκρη του έχει ένα microUSB βύσμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλές παλιές και νέες συσκευές Android για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, αλλά και με άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν αυτή τη θύρα (π.χ. action cameras). Ταυτόχρονα, όμως, έχει και δύο αντάπτορες, ενσωματωμένους, ώστε να μετατρέπετε το microUSB σε Type-C, το οποίο χρησιμοποιούν πολλά νέα smartphones, tablets και gadgets, ή σε lightning για όλες τις συσκευές της Apple (iPad, iPhone κ.λπ.)! Απλώς επιλέγετε το βύσμα που θέλετε και είστε έτοιμοι!

    IMG_20190517_112734 IMG_20190517_112747

    Να σημειωθεί πως το καλώδιο αυτό επιτρέπει έως 3A έντασης ρεύματος να το διαπεράσουν, έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα ταχυφορτιστή ή αντίστοιχο powerbank με έξοδο έως 15 Watts!

    Θα βρείτε το Sandberg 3-in-1 USB cable σε πολλά ελληνικά καταστήματα και θα λύσετε μια για πάντα τον “πονοκέφαλο” των αμέτρητων καλωδιών!

    IMG_20190517_112718

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles