18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Να γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το εταιρικό σου email για προσωπικές επικοινωνίες

    Είναι κάτι που ίσως σας έχει συμβεί (έστω και σε μικρή έκταση), ίσως πάλι να είναι αυτό που πάντα φοβάστε ότι μπορεί να σας τύχει.

    Σε μία ρεσεψιονίστ, όμως, από το Aberdeen της Σκωτίας, φαίνεται ότι συνέβη και μάλιστα έγινε και… viral (το γιατί αυτό δεν ήταν μία καλή εξέλιξη, θα το διαβάσετε παρακάτω).

    Σε τι αναφερόμαστε; Σε ένα “spicy” email που κατέληξε σε… λάθος παραλήπτες. Μία κλασική γκάφα που πήρε μεγάλη έκταση και ξεκίνησε όταν η γυναίκα θέλησε να στείλει σε όλους τους συναδέλφους της ένα email για να τους ενημερώσει ότι έχει φτάσει το… sandwich van. Αντί, όμως, γι’ αυτό, τους προώθησε ακούσια μία προσωπική και… “καυτή” συνομιλία με το έτερόν της ήμισυ. Οι συνάδελφοί της, λοιπόν, μεταξύ άλλων, διάβασαν τα εξής:

    “I loved our session last night…..it was ace!” and “Hee hee, sexy f**ker, I fancy you xxxx.”

    Και κάπως έτσι, επειδή η εποχή και τα social media είναι ιδιαίτερα “σκληρά” με τέτοια λάθη, τα μηνύματα έγιναν “viral” στο Twitter υπό το hashtag #sandwichvan, κάνοντας την “άτυχη” εργαζόμενη διάσημη με έναν τρόπο που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

    Αυτό που μάθαμε από δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου, όπως της DailyMail αλλά και του BBC, είναι ότι το ζευγάρι επέλεξε να παραιτηθεί με το που δημιουργήθηκε το όλο ζήτημα. Και κάπως έτσι φαίνεται ότι κάποιοι κάνουν δεύτερες σκέψεις, ώστε να μη χρησιμοποιούν το εταιρικό τους email για προσωπικές επικοινωνίες. Λέτε αυτή να είναι η λύση;

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles