24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σαρώνει το Elden Ring – Το μεγαλύτερο λανσάρισμα video game εκτός των FIFA και Call of Duty

    Περιμέναμε ότι το Elden Ring θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά λανσαρίσματα των τελευταίων χρόνων, πλέον όμως τα νούμερα έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η GSD, ο τίτλος αποτελεί το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα video game στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτός των FIFA ή Call of Duty, από την κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 το 2018. Η επιτυχία του είναι αρκετά κοντά με αυτή του Horizon Forbidden West, ενώ άφησε πίσω του τα Cyberpunk 2077 και Assassin’s Creed Valhalla.

    Η πλειοψηφία των gamers (68%) επέλεξε να αγοράσει το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή. Ειδικά για τις κονσόλες Xbox, το ποσοστό ανεβαίνει στο 85% και στους υπολογιστές στο 73%. Όσον αφορά τις πωλήσεις, τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, ξεπέρασε το Dark Souls κατά 26%. Παράλληλα, ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών του στο Steam βρέθηκε πάνω από τις 900.000.

    Δε χωράει αμφιβολία ότι το Elden Ring βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία games για το 2022! Και πως να μην είναι άλλωστε από τη στιγμή που φέρει την υπογραφή του development studio των μεγάλων επιτυχιών, From Software. Δια χειρός λοιπόν Hidetaka Miyazaki και του εμπνευστή του κόσμου του Game of Thrones, George R.R. Martin, στο Elden Ring μας ταξιδεύει σε έναν μυθικό κόσμο φαντασίας και περιπέτειας.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο patch για το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ανακοίνωσε η Rockstar Games (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles