16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σας αρέσουν τα RPGs; Εάν ναι, κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το Kingdom Come: Deliverance!

    To Epic Games Store σίγουρα έχει την τάση να μας… «κακομαθαίνει» δίνοντας εντελώς δωρεάν ορισμένα πολύ αξιόλογα games, όπου φυσικά κάθε PC gamer που σέβεται τον εαυτό του δεν γίνεται να αντισταθεί στον πειρασμό και να μην τα κατεβάσει! Το επόμενο free game λοιπόν που θα βρείτε στο Epic Games Store απευθύνεται στους φανατικούς λάτρεις των action RPGs, σε όλους εκείνους τους gamers που αγαπούν τα επικά ταξίδια με χαρακτήρες που έχουν γεννηθεί για να πραγματοποιήσουν ηρωικές πράξεις και να γράψουν… ιστορία.

    To Kingdom Come: Deliverance, το οποίο διαδραματίζεται στον ύστερο Μεσαίωνα και στο Βασίλειο της Βοημίας του 1403. Οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Henry, ο οποίος καλείται να εκδικηθεί για τον χαμό της οικογένειας του, βαδίζοντας στο δύσκολο μονοπάτι της ιπποσύνης. Το Kingdom Come: Deliverance ξεχωρίζει για την εκπληκτική ιστορική ακρίβεια (εν αντιθέσει με τα περισσότερα RPGs, τα οποία βασίζονται σε ένα fantasy setting), αλλά και για το κάπως περίπλοκο combat system, το οποίο απαιτεί μπόλικη δουλειά και αρκετό training έτσι ώστε να μπορέσει να το μάθει ο μέσος χρήστης. Με ένα αξιόλογο story, υψηλά production values και εξαιρετικούς μηχανισμούς στο gameplay, το Kingdom Come: Deliverance είναι ένας τίτλος που θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω, για αυτό και εσείς δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε χωρίς δεύτερη σκέψη (θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles