18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα smartphone της Savelli μπορεί να σας κοστίσει έως και… 250.000 δολάρια

    Η Savelli είναι μία εταιρεία με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, που απευθύνεται σε… λίγους. Δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, εξάλλου, καθώς τα smartphones που κατασκευάζει μπορούν να σας κοστίσουν ακόμη και… 250.000 δολάρια.

    Savelli Android phone

    Πραγματικά premium λύσεις, που συνιστούν περισσότερο κοσμήματα παρά gadgets και κάνουν ακόμη και τις προτάσεις της διάσημης Vertu να θεωρούνται… “οικονομικές”. Οι συσκευές της Savelli περιλαμβάνουν 11 διαφορετικά μοντέλα με λειτουργικό Android, που διαθέτουν περίβλημα από χρυσό 18 καρατίων, ενώ είναι επιστρωμένες με διαμάντια, ζαφείρια ή σμαράγδια. Μπορείτε, επιπλέον, να προσθέσετε και άλλες πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως δέρμα από στρουθοκάμηλο, πύθωνα ή ιγκουάνα.

    Savelli Android phone 2

    Ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της εταιρείας, το Emerald Night, που βλέπετε ακολούθως, είναι, για παράδειγμα, κατασκευασμένο από ροζ χρυσό 18 καρατίων και 400 σμαράγδια.

    emerald-night

    Τα smartphones της Savelli μόλις έκαναν την πρεμιέρα τους στην Ευρώπη και ελπίζουν να μπορέσουν να διεισδύσουν σύντομα σε αγορές όπως η Κίνα, η Μέση Ανατολή αλλά και η Ρωσία. Αναμφίβολα, από τις συσκευές που μπορούμε μόνο να… θαυμάζουμε σε φωτογραφίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles