15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Scarlett Johansson: Σε ρόλο “έκπληξη” στο Jurassic World 4

    Η Scarlett Johansson φαίνεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία Jurassic World 4. Αν και το Jurassic World Dominion του 2022 προβλήθηκε ως η ολοκλήρωση της βασικής πλοκής, μια νέα ταινία Jurassic World είναι υπό ανάπτυξη με σενάριο από τον David Koepp, ο οποίος προσάρμοσε το μυθιστόρημα του Michael Crichton για την αρχική ταινία Jurassic Park του 1993.

    Μετά τη σύντομη σύνδεση του David Leitch, ο Gareth Edwards επίσημα ανέλαβε τη σκηνοθεσία, και τώρα η ταινία φαίνεται ότι βρήκε τον πρώτο του ηθοποιό. Καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του Jurassic World 4 έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2025, η Scarlett Johansson συζητά για έναν κορυφαίο ρόλο στην ταινία, όπως επιβεβαίωσε το The Hollywood Reporter.

    Αυτό έρχεται μετά από δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Johansson συναντήθηκε τόσο με τον Edwards όσο και με τον παραγωγό της σειράς Frank Marshall και της είχε προσφερθεί ήδη  ρόλος. Ωστόσο, δεν υπάρχει λέξη για το αν η Johansson έχει δεχτεί την προσφορά ή ποια είναι η κατάσταση των διαπραγματεύσεων.

    Αν υπογράψει επίσημα για την ταινία, το Jurassic World 4 θα σηματοδοτήσει την είσοδο της Johansson στον κόσμο του franchise. Στον πιο αναγνωρίσιμο ρόλο της, η ηθοποιός εμφανίστηκε ως Natasha Romanoff/Black Widow στο Iron Man 2 του Marvel Cinematic Universe το 2010. Επέστρεψε για άλλες οκτώ ταινίες στο franchise, συμπεριλαμβανομένων όλων των τεσσάρων ταινιών Avengers. Μετά τον ηρωικό θάνατο του χαρακτήρα της στο Avengers: Endgame το 2019, η Johansson επέστρεψε για μια τελευταία φορά το 2021 για να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της σόλο ταινία, το Black Widow.

    Ωστόσο, αντίθετα με μερικούς από τους συναδέλφους της στο MCU, η Johansson κατάφερε επιτυχώς να διαφοροποιήσει την καριέρα της με ρόλους σε άλλα έργα. Οι πρόσφατες ερμηνείες της στα Marriage Story και Jojo Rabbit έλαβαν και οι δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ το 2020, και συνέχισε να βρίσκει ρόλους υψηλού προφίλ, όπως στο επερχόμενο Transformers One. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία της στον κόσμο των franchise και το αποδεδειγμένο ταλέντο της σε άλλα έργα, η Johansson είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο της ηγέτιδας στο Jurassic World 4.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles