21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Schneider Electric: Ανοιξε το 1o Smart Distribution Center στο Ντουμπάι

    Το 1ο Smart Distribution Center στο Ντουμπάι, άνοιξε πρόσφατα η Schneider Electric, ενισχύωντας ετσι περαιτέρω το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο εγκαταστάσεων της. Τα συγκεκριμένα κέντρα ενσωματώνουν καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες που μπορούν να αξιοποιηθούν για να υποστηρίξουν ποικίλες βιομηχανίες, καθώς ακολουθούν την πορεία τους προς την ψηφιοποίηση.

    Πιο συγκεκριμένα, το Smart Distribution Center αποτελεί ένα πρότυπο για τη βιομηχανική ψηφιοποίηση, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του Industry 4.0 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων , καθώς αποσκοπεί σε ένα μέλλον βασισμένο στην αξιοποίηση της δύναμης του Industrial Internet of Things και της Έξυπνης βιομηχανίας. Πρόκειται για το έκτο Smart Distribution Center της Schneider Electric που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019, έπειτα από την Αυστραλία, την Κίνα, τη Βραζιλία, τη Γαλλία και την Ινδία. Τα Smart Distribution Centers έχουν μεγάλη σημασία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας Connected 4.0 της Schneider Electric, καθώς η εταιρεία αξιοποιεί την πλατφόρμα και την αρχιτεκτονική EcoStruxure σε όλες τις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

    Να σημειωθει ότι η Schneider Electric έχει επενδύσει εδώ και 30 χρόνια στην περιοχή και συγκεκριμένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο διάστημα αυτό, το Ντουμπάι έχει γίνει ένας από τους τέσσερις διεθνείς κόμβους της εταιρείας μετά το Παρίσι, τη Βοστώνη και το Χονγκ Κονγκ.

    Η ψηφιοποίηση του Smart Distribution Center στο Ντουμπάι όχι μόνο συμβάλλει στη μείωση του χρόνου παράδοσης στους πελάτες, αλλά βελτιστοποιεί τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση. Βασισμένο στις τεχνολογίες EcoStruxure της Schneider Electric, το νέο κέντρο διανομής θα προσφέρει ποικίλα πλεονεκτήματα σε όλα τα επίπεδα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles