14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    SCIENCE HOAXES #3: Μύθοι και πραγματικότητες για την ασθένεια του COVID-19

    Ένας νέος τόπος επικοινωνίας και προαγωγής της Επιστήμης μέσω της επεξήγησης επιστημονικών ευρημάτων, της κατάρριψης ψευδοεπιστημονικών μύθων, και της αντιμετώπισης στρεβλώσεων στο δημόσιο επιστημονικό λόγο δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Facebook με την ονομασία Science Hoaxes.

    Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί αυτή τη βδομάδα- και πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 6 Μαΐου στις 21:00 – το θέμα της πανδημίας του νέου κορωνοιού, όπου μια ομάδα ειδικών επιστημόνων αποτελούμενη από τους Μιχάλη Χαραλάμπους, Γενικός Χειρουργός, MB BS, FRCS, NHS Ηνωμένο Βασίλειο, Ευγένιο Μεταξά, Πνευμονολόγος, MD, PhD. Αναπληρωτής Καθηγητής Κλινικής Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Χρίστο Πέτρου, Φαρμακοποιός, PhD. Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, και συντονιστή τον δημοσιογράφο Σωκράτη Ιωακείμ, θα συζητήσουν και θα αναλύσουν διεξοδικά τους μύθους και τις πραγματικότητες γύρω από την ασθένεια COVID-19. Θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων, στα επιδημιολογικά δεδομένα, τις θεραπείες και τα μέτρα πρόληψης, δίνοντας τις προσωπικές τους εμπειρίες στη μάχη αντιμετώπισης της πανδημίας και καταγράφοντας τη σωστή διάσταση του θέματος.

    Συντονιστείτε λοιπόν στο www.facebook.com/sciencehoaxes για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή και να υποβάλετε αν θέλετε τα δικά σας ερωτήματα για την ασθένεια του COVID-19.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles